Informare si suport

Mergi inapoi la cumparaturi

FeedBack

La Darer.ro vrem ca toate relatiile comerciale sa se desfasoare in mod amiabil, iar in eventualitatea aparitiei unei dificultati, echipa Darer va face tot posibilul pentru identificarea unei solutii.

In cazul in care ai intampinat dificultati in relatia cu Darer, feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam fie telefonic la numerele de telefon 0740.166.808, 0259.342.577, 0259.342.431, 0259.406.181, fie prin email la comanda[at]Darer[punct]ro . Iti promitem ca vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea conflictelor dintre client si comerciant, se va aplica legislatia romana in domeniu, aflata in vigoare la data disputei, solutionarea cazand in acest caz in sarcina instantelor judecatoresti.

Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

Darer, sunand la unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina de contact sau scriindu-ne la adresa comanda[at]darer[punct]ro

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online la aceasta pagina: www.anpc.gov.ro