Videoproiector BenQ W3000 Resigilat FullHD 2000 An...

5.104 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.IEF77.27E.RSG

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email

 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector BenQ W3000 Resigilat FullHD 1080P 2000 Ansi, 10.000:1 contrast si tehnologie Short Throw - prezentat de Darer


Proiector Home Cinema professional BenQ W3000 cu Rec.709 


Proiectorul BenQ W3000 crește experiența de Home Cinema la un nivel de neegalat, datorită noii tehnologii BenQ ce oferă standardul cinematografic Rec.709 pentru o reproducere a culorilor la înaltă definiție. BenQ W3000 are culorile precis calibrate pentru proiecții cinematografice cu Rec.709, utilizând un disc de culoare cu viteza de 6x RGBRGB, pentru a putea reproduce exact culorile pe care regizorul și le-a dorit în momentul filmării.

Prezentare generala videoproiector 3D FullHD BenQ W3000 - oferita de DArer

Culori Cinematice ca cele reale din viață, acum și în sufrageria ta

Cu o combinatie armonioasă de curbe elegante, proiectorul BenQ W3000 are un design modern ce completează stilul de viața actual. Pentru a oferi o experiență mai placută tuturor vizionărilor BenQ W3000 oferă un design ultramodern la care se adaugă transmisia video wireless (prin adaptor optional WDP02) și imaginile avand culori Rec. 709, exact ca si la cinematograf.

Culorile sunt atat de frumoase la W3000 incat iti taie respiratia

Standardul de culori HDTV Rec. 709 HDTV pentru cele mai autentice culori cinematografice HDTV

Rec. 709 este standardul international HDTV ce garantează că acele culori care sunt afișate sunt exact culorile din realitate, cele dorite de regizorul filmului.

Darer recomanda acest proiector, BenQ w3000 cu standard rec 709

Nu merita sa cumperi decat un proiector ce are Rec.709

Sistem revolutionar de producere a culorilor. Color-Wheel Turbo 6x

Cu un disc de culori cu viteză 6X RGBRGB, videoproiectorul BenQ W3000 este calibrat pentru culori HDTV cinematic, cu standardul Rec. 709, ce oferă cele mai rafinate și apropiate culori de paleta originală de culori. 

ColorWheel Turbo proiector video BenQ W3000

Rezoluție Full HD 1080p pentru o experiență vizuală spectaculoasă.

Delectează-ți ochii cu imagini FullHD 1080p, cu o strălucire deosebită, obținute cu ajutorul unui sistem optic realizat numai cu lentile construite din sticla cea mai pură. Conținut High Definition cu o claritate de excepție, fie că este vorba de filme Blue-ray sau de jocuri, toate trăite din plin. 

Proiectorul W3000 este 3D nativ de pe HDMI

Sunet?. De exceptie. CinemaMaster™ Audio+

Pentru a mulțumi chiar si pe cei mai exigenti critici de film, CinemaMaster™ , cu noua sa tehnologie audio îmbunătățită, transformă orice cameră într-o adevarată sala de cinema. Pentru a putea auzi frecvențele joase și înalte utilizate de studiourile de la Hollywood și a avea un sunet stereo performant, sistemul acustic are o putere de 10-wați și este poziționat într-o incintă specială de rezonanță "BenQ Audio Enhancer", powered by MaxxAudio™ .

Sunet de exceptie cu CinemaMaster

Îmbunătățirea imaginilor în mișcare (Motion Enhancer)

Prin introducerea a 36 cadre între cadrele în miscare se obtin imagini video cu o mișcare fluidă și avand culori vii la 60 cadre pe secundă. Vei fi eroul din acțiune, în propriul tău cinematograf, eliminand întârzierile deranjante, redarea sacadată, umbrele si neclaritățile. 

Functie Motion Enhancer - BenQ W3000 - imbunatatirea imaginilor in miscare

Amplificarea culorilor cu functia Color Enhancer

Functia "Color Enhancer" se bazeaza pe un algoritm complex, ce intensifica tonurile de culoare in functie de continutul afisat : natura, nuanta pielii, negru intens.

Super tare functia ColorEnhancer de la BenQ

Controlul precis al pixelilor cu functia Pixel Enhancer

Pixel Enhancer este o functie revolutionara care detecteaza diferentele de culoare dintre background si obiecte, asigurand o tranzitie fina din punct de vedere al marginilor, un control ultra-precis al fiecarui pixel pentru a asigura detalii ferme, linii precise si o trecere usoara a gradientului de culoare.

Functia Pixel Enhancer de la BenQ - W3000

Proiectie de imagine de grup, avand culoarea pielii reprodusa exact

Functia "Flesh Tone" previne "decolorarea" produsa de lumina sistemului optic, accentuand culoarea pielii, pentru a fi reproduse exact ca si in realitate

Nu toate proiectoarele reusesc sa afiseze tonurile corecte ale pielii. BenQ W3000 poate acest lucru.

Reglaj independent (3D) de culoare, pentru toate cele 6 culori primare.

Instrumentul unic de gestionare a culorilor BenQ, vă permite să ajustati câștigul, saturația și nuanța pentru fiecare dintre cele șase culori primare (R / G / B / C / M / Y), in mod individual. Astfel încât, să puteți personaliza culorile pentru a imita natura, culoarea fetelor sau negrul absolut al galaxiilor.

reglaj 3D pentru fiecare culoare primara, explicat de Darer

Certificare ISFccc® Calibrare profesionala pentru o experienta vizuala de exceptie.

Cu ajutorul functiei de calibrare profesionala, ISFccc®, dezvoltata de prestigioasa institutie Imaging Science Foundation, se obtin performante de culoare care pot fi personalizate pentru absolut orice spatiu sau incapere. Dispune de asemenea de moduri presetate pentru proiectii pe timp de zi sau noapte.

Profesionala ISFccc - BenQ W3000

Factor de umplere de exceptie 

Avand un factor ridicat de umplere a pixelului, este eliminat efectul de "imagine miscata", imbunatatind luminozitatea datorata fiecarui pixel si definitia imaginii pentru texte de dimensiuni mici sau detalii foarte fine.

Tehnologia DLP are un factoru de umplere foarte mare

Tehnologie proprietara BenQ, SmartEco™ 

Este o solutie ingenioasa care intensifica placerea vizionarii, in timp ce se economisesc bani : SmartEco ajusteaza, in mod automat, intensitatea lampii, in functie de continutul proiectat si intensifica contrasul pentru detalii foarte mici. 

SmartEco este prezenta la toate proiectoarele video BenQ

Lentile din sticla pentru cea mai buna calitate a imaginii. 

Sistemul optic BenQ Full HD 1080p, al proiectorului video W3000, este realizat integral din sticla cea mai pura, ce asigura cel mai mare grad de utilizare a luminii emise de lampa. Avand proprietati speciale, cum ar fi acoperirea cu un strat ce diminueaza dispersia luminoasa, sunt eliminate dispersiile si aberatiile cromatice, pentru a te bucura de imagini perfecte, de fiecare data, in orice imprejurare. 

Majoritatea proiectoarelor au lentile din plastic. BenQ W3000 are lentile din sticla

Datorita tehnologiei Short Throw, obtii imagini cu diagonala de 2.54 metri - de la doar 2.5 metri. 

Maximizati emotiile dar si spatiul, cu noul proiector BenQ W3000, care are nevoie de o distanta de doar 2.5 metri, pentru a avea o imagine cu diagonala de 2.54 metri. Adu ecranul cinematografic in orice camera doresti! 

Avantajele tehnologiei ShortThrow - a proiectorului W3000

Zoom mare pentru imagini mari, in orice spatiu 

O funcție de zoom mare, maximizează spațiul disponibil pentru o serie de distanțe de proiectie, pentru a avea un ecran de divertisment de mari dimensiuni, fără a avea nevoie de suporturi pentru plafon sau de instalare complicata. Indiferent ce camera ai, este suficient! 

Zoom 1.6:1 proiector video BenQ W3000

Functia "Lens Shift" pentru libertate pe verticala - proiector video BenQ W3000

Cu ajutorul acestei functii, imaginea este ajustata in plan vertical, fara a suferi vreo pierdere in calitate. Doarece aceste reglaje sunt realizate de insasi sistemul optic, este de preferat aceasta functie in locul reglajului de Keystone. Nu e nevoie sa muti mobila din casa, poti ajusta milimetric imaginea, poti "ocoli" astfel, obstacolele sau mobilele din "calea" proiectiei.

Functie extrem de importanta, care se regaseste la proiectoarele profestionale. BenQ.Darer

Corectie de trapez 2D (H+V) 

Proiecții din lateral folosind funcția Keystone a videoproiectorului BenQ W3000. Când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, funcţia de corecţie keystone 2D vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez, utilizând ajustări pe orizontală şi pe verticală 

Corectia trapezului atat pe orizontala cat si pe verticala la BenQ W3000

Design intuitiv al interfetei cu utilizatorul

Videoproiectorul FullHD Home Cinema 3D BenQ W3000 poate fi operat de oricine, fara a avea cunostinte tehnice, interfata facand dialogul prietenos si intuitiv. 

Foarte usor de instalat si de configurat. BenQ W3000

Pentru prima utilizare, totul pare o joaca 

Configurarea pentru prima utilizare a proiectorului video BenQ W3000, aproape va fi aproape gata, inainte ca tu sa stii asta. Pur și simplu urmați imaginile, pas cu pas, furnizate de asistentul de configurare, iar BenQ W3000 va fi personalizat perfect, dupa gustul tau. 

Asistent folosit la prima instalare. Totul pare o joaca

Proiectie extrem de facila, pe aproape orice culoare de suprafata. 

Functia "Wall Color Correction" ajusteaza culorile proiectate, pentru o experienta unica, aceea a inregistrarii originale, pe orice culoare a peretelui pe care se face proiectia. 

Imagini, jocuri si filme transmise Wireless?. Nimic mai simplu! 

BenQ Wireless Full HD 3D Kit WDP02, este un companion de exceptie pentru videoproiectoarele BenQ home cinema. Este asigurat, wireless, un flux de conținut 1080p, necomprimat, chiar și în 3D!. Cu o rază de până la 30 metri, de acoperire wireless, datorita celor patru antene incorporate, veți obține de streaming cu o calitate de cristal, chiar și prin pereții casei.

Adaptorul wireless este accesoriu optional. Detalii tehnice : BenQ Wireless FullHD KIT WDP02

Adaptor optional wireless BenQ WDP02 - oferit de Darer

Configurarea perechilor de adaptoare se face o singura data, toate setarile sunt memorate, în timp ce performanța "Zero Latency" vă oferă filme și jocuri de actiune, proiectate fara nici un decalaj. Cele patru antene ofera până la 30 metri de acoperire wireless, adaptorul realizand comutarea automata a canalelor de frecventa pentru cel mai bun streaming.

*Distanta de transmisie depinde de mediul real si de locurile de amplasare. Distanta de 30 metri tine cont de linia de vizualizare directa. Structuri construite din oțel sau beton armat, usi metalice, grinzi, pot să scadă distanța de transmisie.

Adaptorul optional BenQ Wireless FHD Kit WDP02

• Streaming necomprimat cu rezoluție de până la 1080p 60Hz, 3D
• Distanta de pana la 30 metri, avand latenta zero
• Calitate de streaming ultra inalta si stabila

Cel mai bun pret pentru BenQ WDP02 - doar la Darer

Videoproiectoare BenQ cu tehnologie DLP®

Proiecții perfecte cu ajutorul tehnologiei DLP® - imagini care nu se degradează în timp.
Tehnologia Digital Light Processing, DLP®, utilizată de BenQ la proiectoarele video, a primit în anul 2015 prestigiosul premiu acordat de "Academy Award of Merit", o statuetă Oscar®. Tehnologia DLP® este principala tehnologie de proiecție folosită în 90% din cinematografele digitale din lume și 100% din cinematrografele IMAX®.
Tehnologia DLP® domină piața la nivel mondial, cu peste 50% cota de piață, iar BenQ este astăzi  marca de videoproiectoare cu tehnologie DLP® nr.#1, cea mai bine vandută, oferind performanță de neegalat, performanță de clasă mondială.

Durează mai mult

Micro-oglinzile cipului DLP sunt incredibil de rezistente, având un design constructiv sigilat perfect, imun la orice factor extern. Acest lucru înseamnă că videoproiectoarele BenQ cu tehnologie DLP rezistă testului timpului, fără pierderi de calitate a imaginii. Imaginile videoproiectoarelor BenQ strălucesc an dupa an, iar după înlocuirea lămpii, imaginea arată la fel ca în prima zi.

Toate videoproiectoarele BenQ sunt in tehnologie DLP. Dureaza mult. Mult mai mult

Detalii incredibil de clare

Deoarece dispun de un contrast ultra-ridicat (cel mai ridicat din industrie), videoproiectoarele BenQ sunt gândite pentru a reproduce cel mai fin detaliu, datorită maximizarii factorului de umplere individual al fiecarui pixel, dar și prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ, SmartEco™.

BenQ W3000. Imagini pur si simplu uluitoare

Conectori de intrare-iesire videoproiector BenQ W3000 :

Intretinere videoproiector BenQ W3000


Specificatii

Categoria Home Cinema
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2000
Contrast (Full on / Full off) 10000:1
Diagonala imagine De la 36 inch la 300 inch (94.44cm - 762cm)
Raport proiectie 1.15 - 1.86 (100 inch @ 2.5m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.6:1
Keystone correction Auto Keystone, 2D Manual Vertical / Orizontal +/- 30 Grade
Lentile F = 2.42 - 3.05, f = 17.22 - 27.37 mm
Putere lampa 260W
Durata de viata lampa 2000 / 3500 / 4000 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 33 / 29dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 350W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 4.2 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Da
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0), 3D Sync x 1
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Buy-Back Acest produs se califica la campaniile de Buy-Back organizate de Darer si dealerii acestuia. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii
Videoproiector Resigilat Beneficiaza de garantie internationala exact ca si un videoproiector sigilat. Sunt produse ale caror ambalaje au fost desfacute, au fost expuse la prezentari / showroom-uri sau au fost returnate de clienti in termen de 10 zile. Accesoriile originale sunt complete
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review