Videoproiector LED BenQ CH100 Resigilat FullHD DLP...

-15%  3.345 lei 3.935 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.IF177.19E.RSG

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email
 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector LED BenQ CH100 Resigilat, FullHD, DLP, 1000 Ansi, 100.000:1 contrast si optiuni de wireless - prezentat de Darer


BenQ LED CH100 - Lasă-ţi ideile măreţe să strălucească


Nu faceţi compromisuri atunci când doriți să vă transpuneţi ideile în realitate!. Pentru a vă asigura tehnologia perfectă, inginerii BenQ au conceput un proiector ce furnizează de fiecare dată prezentări de o calitate foarte a bună a imaginilor afișate. Anii de muncă susţinută şi experienţa dvs. pot culmina în cele câteva minute cheie ale unei prezentări importante, făcând ca fiecare diapozitiv să fie mai relevant ca oricând. În căutarea prezentărilor perfecte, lăsaţi ca BenQ CH100 să permită ideilor dvs. măreţe să strălucească cu precizia și calitatea a culorilor sRGB, rezoluţia FullHD 1080p şi nu în ultimul rând portabilitatea – concepută special pentru dvs., persoanelor active și creative.

Prezentare videoproiector BenQ LED CH100 oferita de Darer


Cu precizia culorilor sRGB şi rezoluţia de FullHD - 1080p, pentru detalii delicate ale imaginilor, proiectorul ultra-portabil BenQ LED CH100 produce o calitate remarcabilă a imaginilor în grafică sRGB, videoclipuri dinamice, cinema, conferinţe şi moduri color intense. Uşor de transportat şi configurat, proiectorul LED (fără lampă) CH100 face o primă impresie perfectă la birou sau pe teren, chiar şi în spaţii restrânse cu distanţe ultrascurte şi redare wireless disponibilă.

Darer iti explica despre precizia culorilor sRGB si importanta lor in prezentari

Acuratete exceptionala a imaginii, pentru o munca exceptionala

Fiind cea mai bună modalitate de a vă spune povestea in imagini creative, videoproiectorul LED BenQ CH100 oferă o acurateţe maximă sRGB pentru a se potrivi în mod consecvent cu precizia culorilor din prezentări şi cu rezoluţia Full HD de 1080p cu contrast ridicat, pentru detalii subtile la claritate desăvârşită. Cu cinci moduri versatile de prezentare pentru optimizarea experienţei de vizualizare în diferite situaţii de utilizare, cum ar fi grafica web la calitate de studio, videoclipuri ilustrative sau medii luminoase şi luminozitatea vizuală cu LED, care pare a fi de două ori mai luminos decât se indică în specificaţii, proiectorul BenQ CH100 dă viaţă performanţelor dvs., pentru o prezentare perfectă.

Acuratete desavarsita a prezentarilor cu BenQ CH100

Acuratetea culorilor pentru idei vizionare

Pentru a prezenta cu precizie lucrări deosebit de colorate în domenii, cum ar fi : web design, ambalare şi dezvoltarea de aplicaţii, prezentatorii creativi pot fi obişnuişi să apeleze la un monitor de studio sRGB sau la materiale imprimate. În sfârşit, o modalitate mai bună o reprezintă BenQ CH100, care este un proiector business portabil cu o performanţă a culorilor pe masura lucrărilor dvs., prezentând certificare sRGB şi o gamă amplă de culori, vii, realiste. Utilizat pe web şi la cele mai performante monitoare, sRGB stabileşte standardul de fidelitate a culorilor, pentru a le păstra aşa cum s-a intenţionat a fi vizualizate.

Acuratetea culorilor la BenQ CH100

Rezoluţia nativă Full HD (1080p) vă îmbunătăţeşte prezentarea

Pentru a afişa clar chiar şi cele mai mici detalii ale lucrărilor dvs. vizionare, cum ar fi marginile subtile ale unei pictograme, sistemul optic optimizat al proiectorului video BenQ CH100, se bazează pe cipul micro-precis Tilt-Roll Pixel (TRP) DLP de 0,47” de la Texas Instruments, pentru a produce imagini uimitoare la rezoluţie Full HD de 1080p, astfel încât clienţii dvs. să poată vedea fiecare detaliu al prezentării dvs. la claritate maximă.

Rezolutie FullHD 1080p la BenQ CH100

Gama color 90% NTSC vă extinde orizonturile

Când prezentaţi idei creative şi lucrări în culorii vii, intense, sursa de lumină LED eficientă a modelului BenQ CH100 pune la dispoziţie un spaţiu color super amplu, ce acoperă 90% din gama color NTSC, pentru a reproduce nuanţele dificile.

ch100 CU 90% NTSC - caracteristica foarte importanta

Contrastul ridicat adaugă profunzime ideilor dumneavoastra

Deosebit de util atunci când partajaţi prezentari şi idei cu multe cu imagini alb-negru sau scene întunecate, proiectorul BenQ CH100 oferă performanţe remarcabile privind raportul de aspect, pentru o profunzime bogată şi text clar, uşor lizibil pentru cele mai captivante prezentări creative.

Contrast ultra-ridicat al BenQ CH100 din cauza sursei de lumina LED

Perfecţionaţi-vă prezentarea cu 5 moduri de prezentare

Versatil, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. pentru diverse aplicaţii, proiectorul video BenQ CH100 se pretează la fel de bine pentru web design în studio şi producţie grafică, cât şi pentru prezentări de pe suporturi combinate în săli de şedinţe iluminate confortabil. Este chiar perfect pentru o seara de film. Cinci moduri de prezentare specifice pentru diverse scenarii, reglează caracteristicile audiovizuale ale proiectorului BenQ  CH100 :

Mod de functionare Graphic si Motion al BenQ CH100

Mod de functionare Lecture si Vivid al proiectorului video BenQ CH100

Mod de functionare Cinema al proiectorului BenQ CH100 - OFERIT DE dARER

Luminozitate vizuală perceptibil mai mare

Pentru povestiri cu adevărat vizionare, videoproiectorul BenQ CH100, prezentat de Darer, generează culori complet saturate prin sursa sa de lumină LED, declanşând efectul Helmholtz-Kohlrausch pentru o luminozitate perceptibil mai mare comparativ cu proiectoarele mai mari cu lampă clasica, ce prezintă un număr dublu de lumeni indicat în specificaţii. Datorită acestui fenomen, luminozitatea de 1.000 de lumeni ANSI a proiectorului BenQ CH100 creează o experienţă vizuală cu impact dublu, cu o luminozitate suficientă pentru sălile de conferinţă cu până la 10-20 participanţi.

Luminozitatea este perceputa ca si la 2000 Ansi Lumeni - foarte important

O prima impresie de neuitat

O primă impresie distinctă anticipează întâlnirea dvs. şi soluţiile dvs. creative. Proiectorul BenQ CH100 face o declaraţie îndrăzneaţă chiar şi înainte de a începe prezentarea, prin designul subţire, minimalist, pornirea instantanee, capacitatea de prezentare wireless şi o imagini mari, chiar şi în spaţii restrânse

Prima impresie conteaza. Si cu BenQ CH100 va deveni una de neuitat

Încape într-o mapă - videoproiector BenQ CH100, prezentat de Darer

Suficient de subţire pentru a putea fi purtat în mână şi la fel de compact ca un laptop de 13”, cu proiectorul BenQ CH100, este uşor să lăsaţi o impresie profesionistă oricând şi oriunde. Indiferent dacă se află în carcasa sa, într-o mapă sau este transportat pur şi simplu in mana, proiectorul BenQ CH100 este instrumentul indispensabil pentru ora de creaţie.

Poti sa il duci sub-brat. BenQ CH100

Configurarea proiectorului BenQ CH100 este extrem de simplă

BenQ CH100 porneşte în numai câteva secunde şi proiectează imediat de pe sursa care este detectată automat, cu control automat al raportului de aspect, astfel încât nu este nevoie să aşteptaţi până vă expuneţi povestea sau ideile. Corecţia trapez automată proporţionează în mod ideal imaginile, fără efecte trapezoide care distrag atenţia. Şi, datorită funcţionării extrem de silenţioase, vă puteţi bucura de o experienţă audio-vizuală impecabilă, fără zgomote deranjante.  

Configurare extrem de facila, fara a sti nici o data tehnica, cu BenQ CH100

Porneşte în câteva secunde

Porneşte în câteva secunde, pentru a face o impresie profesionistă şi pentru a reduce timpul de aşteptare al prezentărilor. Şi, atunci când închideţi capacul obiectivului, BenQ CH100 se opreşte automat după 15 secunde.

Raport de aspect automat

Raportul de aspect automat se potriveşte perfect cu conţinutul standard sau pe ecran lat, în formate scalate sau tip scrisoare.

Aspect Ratio automat in functie de sursa prezentarilor, la BenQ CH100

Corecţie trapez (keystone) automată - proiector BenQ CH100

Corecţia trapez automată elimina efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este asezat perpendicular pe ecranul de proiectie, pentru a oferi o prezentare corespunzătoare, bine aliniată.

Autokeystone Automat la BenQ CH100 - aceasta functie se intalneste doar la proiectoarele profesionale

Nivel de zgomot extrem de redus la doar 30Db - pentru BEnQ CH100

Funcţionare silenţioasă la 30 dBA

Funcţionarea silenţioasă la 30 dBA a proiectorului BenQ CH100, vă permite să captaţi toată atenţia publicului şi încurajează discuţiile.

CH100 fara zgomot de functionare perceptibil

Expuneti idei mari in spatii mici cu videoproiectorul BenQ CH100

Echipat cu un sistem optic inovator, pentru distanţe ultra-scurte, orice spaţiu devine adecvat pentru prezentări cu proiectorul BenQ CH100. Proiectaţi o imagine mare chiar şi în spaţii mici – până la 81” de la numai 2 m – şi observaţi cum ideile dvs. creative prind viaţă. Aşezând proiectorul mai aproape de ecran, vă puteţi împărtăşi cu încredere ideile, fără a vă îngrijora în privinţa producerii de umbre deranjante.

Imagini mari de la distante mici cu BenQ CH100

Libertatea prezentărilor cu redare wireless. Simte-te liber!

Dispozitivul wireless opţional, BenQ Qcast - oferit de Darer pentru redare wireless, vă permite să prezentaţi în modul wireless, la rezoluţie Full HD de 1080p, de pe aproape orice dispozitiv inteligent sau laptop, fără cabluri, configurare complicată sau probleme de conectivitate. O idee inovatoare care vă completează creativitatea, adăpostită ordonat într-un compartiment ascuns, pentru un aspect perfect.

BenQ CH100 cu dispozitiv wireless BenQ Qcast optional

Mentine stralucind, ideile....stralucitoare :)

Prezentarile vor fi la fel de luminoase ca si in prima zi. Intotdeauna cu BenQ CH100 OFERIT DE DARER

Nu vă mai faceţi griji în privinţa lămpilor, acum aveţi la dispoziţie LED-urile cu durată de funcţionare de 20.000 de ore

Cu o durată de viaţă garantată de 20.000 de ore a sursei de lumină LED, fără costurile şi deranjul înlocuirii lămpilor, BenQ CH100 este un proiector profesional pe care vă puteţi baza.

BenQ CH100 cu sursa de lumina LED garantata 20000 ore. Garantia este asigurata de Darer

Menţineţi aspectul prezentărilor ca nou. Intotdeauna.

Sursa de lumină durabilă a proiectorului BenQ CH100 cu structură LED roşie/verde/albastră îşi păstrează în timp nivelul de luminozitate iniţial, fără a se degrada. Tehnologia DLP şi tehnologia Auto White Balance (AWB, echilibru automat de alb) reduc la minimum degradarea culorilor, pentru a oferi o calitate de proiectare consecventă, ca nouă, în toti anii următori.

BenQ CH100 este constant in afisarea de calitate superioara a continutului video


Conectivitate videoproiector LED BenQ CH100 :

Conectori de intrare - iesire a videoproiectorului BenQ CH100

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 1000
Contrast (Full on / Full off) 100.000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 120 inch (152.4cm - 304.8cm)
Raport proiectie 1.1 (40 inch @ 1m)
Rata focalizare Fixa
Keystone correction Auto Keystone, Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 1.5, f = 11.62
Putere lampa 1W LED
Durata de viata lampa 20.000 ore
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 30 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 146W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.3 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 5W x 2, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), Component video in x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Laser pointer presenter, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa LED : 36 luni fara limita de ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Buy-Back Acest produs se califica la campaniile de Buy-Back organizate de Darer si dealerii acestuia. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii
Videoproiector Resigilat Beneficiaza de garantie internationala exact ca si un videoproiector sigilat. Sunt produse ale caror ambalaje au fost desfacute, au fost expuse la prezentari / showroom-uri sau au fost returnate de clienti in termen de 10 zile. Accesoriile originale sunt complete

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review