Videoproiector BenQ W2000 Full HD 3D WDP02 wireles...

4.641 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.Y1J77.17E

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email
 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector FullHD 3D Home Cinema BenQ W2000, ISFccc®, 1800 Ansi Lumeni, DarkChipTM 3 - prezentat de Darer


Proiector BenQ W2000 Home Cinema, cu Rec. 709


Videoproiectorul BenQ W2000 a ridicat experianța de Home Cinema la un nou nivel datorită noii tehnologii BenQ ce oferă standardul cinematografic Rec.709 pentru reproducerea culorilor de înaltă definiție. BenQ W2000 are culorile precis calibrate pentru proiecții cinematografice cu Rec.709, utilizând un disc de culoare de 6X RGBRGB, precis reglat, pentru a reproduce exact culorile pe care regizorul și le-a dorit în momentul filmării.


Darer descrie cu acuratete proiectorul video BenQ W2000

Culori Cinematice ca cele reale din viață, acum și în sufrageria ta

Cu o combinatie armonioasă de auriu de lux și linii curbe elegante, proiectorul BenQ W2000 are un design modern ce completează stilul de viața actual. Pentru a oferi o experiență mai placută tuturor vizionărilor BenQ W2000 oferă un design ultramodern, la care se adaugă transmisia video wireless și imaginile cu culori Rec. 709, exact ca si la cinematograf , un nou sistem de ventilatoare ce confera reducerea zgomotului la doar 27dB în Eco Mode, cel mai scazut nivel de zgomot în clasa sa, surclasand generația anterioară (30dB/BenQ W1070)

BenQ W2000 avand culori cinematice

Standardul de culori HDTV Rec.709 HDTV pentru cele mai autentice culori cinematografice. BenQ W2000

Rec. 709 este standardul international HDTV ce garantează că acele culori care sunt afișate sunt exact culorile dorite de regizorul filmului.

BenQ W2000 cu Rec. 709

Cu un disc de culori (ColorWheel) avand viteză 6X RGBRGB, BenQ W2000 este calibrat pentru culori HDTV cinematic cu standardul Rec.709, ce oferă cele mai rafinate și apropiate culori de paleta originală de culori video.

Poti cumpara colorwheel BenQ W2000 de la Darer

Full HD 1080p - proiector video BenQ W2000

Rezoluție nativă Full HD iti permite sa afisezi continut din Blu-ray, jocuri video sau emisiuni TV cu un contrast de o calitate foarte buna fara a fi necesara reducerea calitatii sau prin compresie.

Rezolutie FullHD la BenQ W2000

Magia Hollywood, acum in casa ta!

Tehnologia "CinemaMaster" transformă orice cameră într-un home theater de clasă ridicată, pentru a mulțumi și pe cei mai entuziaști critici de film. Cu un difuzor de 10 wați, aflat într-o camera speciala de rezonanta si cu ajutorul Functiei "BenQ Audio Enhancer" (dezvoltata de MaxxAudio), frecventele joase si inalte sunt stimulate pentru un sunet de exceptie.

W2000 oferit de Darer cu CinemaMaster Audio+

BenQ W2000 oferit de Darer are difuzoare impresionante

Reglaj independent (3D) de culoare, pentru toate cele 6 culori primare.

Instrumentul unic de gestionare a culorilor BenQ, vă permite să ajustati câștigul, saturația și nuanța pentru fiecare dintre cele șase culori primare (R / G / B / C / M / Y), in mod individual. Astfel încât, să puteți personaliza culorile pentru a imita natura, culoarea fetelor sau negrul absolut al galaxiilor.

Reglaj independent pentru fiecare culoare la BenQ W2000

Certificare ISFcc®
Calibrare profesionala pentru o experienta vizuala de exceptie
 

Cu ajutorul functiei de calibrare profesionala, ISFccc®, dezvoltata de prestigioasa institutie Imaging Science Foundation, se obtin performante de culoare care pot fi personalizate pentru absolut orice spatiu sau incapere. Dispune de asemenea de moduri presetate pentru proiectii pe timp de zi sau noapte.

Calibrare profesionala W2000 ISFccc

Contrast mare, imagini clare. Proiector video BenQ W2000

Fiind brandul numarul #1 mondial, care foloseste tehnologia DLP®, BenQ a creat videoproiectoarele pentru acasa, avand performante desprinse din lumea reala, cu un contrast ce surclaseaza orice proiector non-DLP si care permit obtinerea unor imagini clare si bogate in detalii.

Factor de umplere de exceptie 

Avand un factor ridicat de umplere a pixelului, este eliminat efectul de "imagine miscata", imbunatatind luminozitatea datorata fiecarui pixel si definitia imaginii pentru texte de dimensiuni mici sau detalii foarte fine.

Darer iti explica ce este un factor de umplere al pixelului

Tehnologie proprietara BenQ, SmartEco™

Este o solutie ingenioasa care intensifica placerea vizionarii, in timp ce se economisesc bani : SmartEco ajusteaza, in mod automat, intensitatea lampii, in functie de continutul proiectat si intensifica contrasul pentru detalii foarte mici.

W2000 de la BenQ cu tehnologie SmartEco

Lentile din sticla pentru cea mai mare calitate a imaginii

Sistemul optic BenQ Full HD 1080p, al proiectorului video W2000, este realizat integral din sticla cea mai pura, ce asigura cel mai mare grad de utilizare a luminii emise de lampa. Avand proprietati speciale, cum ar fi acoperirea cu un strat ce diminueaza dispersia luminoasa, sunt eliminate dispersiile si aberatiile cromatice, pentru a te bucura de imagini perfecte, de fiecare data, in orice imprejurare 

Tunul optic al proiectorului BenQ W2000 este din sticla

Datorita tehnologiei Short Throw, obtii imagini cu diagonala de 2.54 metri - de la doar 2.5 metri

Maximizati emotiile dar si spatiul, cu noul BenQ W2000, care are nevoie de o distanta de doar 2.5 metri, pentru a avea o imagine cu diagonala de 2.54 metri. Adu ecranul cinematografic in orice camera doresti!

Darer iti explica in ce consta Short Throw si cat de important este

Zoom mare pentru imagini mari, in orice spatiu

funcție de zoom mare, maximizează spațiul disponibil pentru o serie de distanțe de proiectie, pentru a avea un ecran de divertisment de mari dimensiuni, fără a avea nevoie de suporturi pentru plafon sau de instalare complicata. Indiferent ce camera ai, este suficient!

Darer iti explica importanta zoom-ului la un proiector video

Proiectie cinematografica din orice punct al incaperii

Functia de Keystone, atat pe orizontala cat si pe verticala, elimina efectul de trapez cauzat de pozitionarea sub un unghi indirect, permitant instalarea proiectorului intr-un punct care nu este neaparat perpendicular pe suprafata de proiectie.

W2000 are functia AutoKeystone

Functia "Lens Shift" pentru libertate pe verticala

Cu ajutorul acestei functii, imaginea este ajustata in plan vertical, fara a suferi vreo pierdere in calitate. Doarece aceste reglaje sunt realizate de insasi sistemul optic, este de preferat aceasta functie in locul reglajului de Keystone. Nu e nevoie sa muti mobila din casa, poti ajusta milimetric imaginea, poti "ocoli" astfel, obstacolele sau mobilele din "calea" proiectiei.

Toata imaginea este mutata pentru o incadrare perfecta la W2000

Design intuitiv al interfetei cu utilizatorul 

Videoproiectorul FullHD Home Cinema 3D BenQ W2000 poate fi operat de oricine, fara a avea cunostinte tehnice, interfata facand dialogul prietenos si intuitiv.

Meniul de configurare la BenQ W2000

Pentru prima utilizare, totul pare o joaca

Configurarea pentru prima utilizare a proiectorului video BenQ W2000, aproape va fi aproape gata, inainte ca tu sa stii asta. Pur și simplu urmați imaginile, pas cu pas, furnizate de asistentul de configurare, iar BenQ W2000 va fi personalizat perfect, dupa gustul tau.

Interfata pentru prima configurare, extrem de prietenoasa

Proiectie pe orice suprafata, indiferent de culoare

Functia "Wall Color Correction" ajustează culorile pentru a menține experiența de vizionare fidela înregistrarii originale, pe orice suprafață de culoare.

Optiuni Wireless pentru o proiectie fara griji!

BenQ Wireless Full HD WDP02, este un companion de exceptie pentru videoproiectoarele BenQ home cinema. Este asigurat, wireless, un flux de conținut 1080p, necomprimat, chiar și în 3D!. Cu o rază de până la 30 metri, de acoperire wireless, datorita celor patru antene incorporate, veți obține de streaming cu o calitate de cristal, chiar și prin pereții casei.

Adaptorul wireless este accesoriu optional. Comanda chiar azi Adaptorul Wireless BenQ WDP02 pentru videoproiectorul BenQ W2000

Configurarea perechilor de adaptoare se face o singura data, toate setarile sunt memorate, în timp ce performanța "Zero Latency" vă oferă filme și jocuri de actiune, proiectate fara nici un decalaj. Cele patru antene ofera până la 30 metri de acoperire wireless, adaptorul realizand comutarea automata a canalelor de frecventa pentru cel mai bun streaming.

*Distanta de transmisie depinde de mediul real si de locurile de amplasare. Distanta de 30 metri tine cont de linia de vizualizare directa. Structuri construite din oțel sau beton armat, usi metalice, grinzi, pot să scadă distanța de transmisie.

Poti cumpara de la Darer la un pret imbatabil, BenQ WDP02

Wireless BenQ WDP02 FHD Kit

• Streaming necomprimat cu rezoluție de până la 1080p 60Hz
• Distanta de pana la 30 metri, avand latenta zero
• Calitate de streaming ultra inalta si stabila

Contacteaza Darer pentru mai multe informatii privind utilizarea si instalarea adaptoarelor wireless BenQ!

Cumpara BenQ WDP02 de la Darer

Proiectoarele BenQ in tehnologie DLP®︱ Perfecţiunea imaginii de durată cu tehnologia DLP

Calitatea imaginii nu mai depinde de timp

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț. Mai multe informatii, poti obtine contactand Darer.

Explicarea avantajelor utilizarii tehnologiei DLP la proiectoarele BenQ


Claritate excepțională, vizibilitate foarte bună, culori vii, naturale 

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.
Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis. 

Claritate la W2000 explicata de Darer


Porturi de intrare-iesire videoproiector BenQ W2000:

Toate mufele W2000 prezentate de Darer

Specificatii

Categoria Home Cinema
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2000
Contrast (Full on / Full off) 15000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.15 - 1.86 (100 inch @ 2.5m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.30:1
Keystone correction Vertical Automat, 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.59 - 2.87, f = 16.88 - 21.88 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 3500 / 5000 / 7000 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 29 / 27 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 353W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3.6 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Da
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 2, USB (Type mini B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1, HDMI v1.4 x 3 (HDMI2 and HDMI3 with MHL), USB (Type B) x 1 (Inside projector for power WDP02)
Functii principale BenQ BrilliantColor, BenQ 3D Color Management, Digital Zoom (x2), High Altitude Mode, Wall Color Correction, Auto Off, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Variable audio out, Top-access lamp door, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, Vertical Lens Shift, Auto Keystone, Space for hidden WDP02
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Buy-Back Acest produs se califica la campaniile de Buy-Back organizate de Darer si dealerii acestuia. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review