Videoproiector BenQ TH683 Short-Throw FullHD DLP 3...

3.250 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.JED77.23E

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email
 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector BenQ TH683 FullHD (1920x1080) 3200 Ansi, 10.000:1 contrast si tehnologie Short-Throw - prezentat de Darer


Cel mai bun mod de a vă delecta cu sportul rege!


Videoproiectorul BenQ TH683 cu Modul "Footbal" este proiectorul multifuncţional de care aveţi nevoie pentru divertisment la domiciliu. Cu rezoluţie 1080p Full HD şi 3.200 de lumeni ANSI şi un raport de contrast 10.000:1, BenQ TH683 oferă, de asemenea, un afişaj multiplu pentru o conexiune extrem de fluentă, pentru a beneficia fără probleme de imagini de înaltă calitate!

Cu Modul Fotbal fiecare jucător, fiecare gol, fiecare fir de iarbă, prinde viaţă.

Când vine vorba de evenimente sportive importante, BenQ crede că există o singură modalitate prin care vă puteţi bucura de minunatul joc. Indiferent dacă v-aţi adunat cu prietenii la un grătar în curte sau dacă uitaţi la fotbal într-o sufragerie luminoasă, o imagine proiectată Full-HD, imensă, de cel puţin 100", cu sunet uimitor este imbatabilă. De aceea, am inventat Modul Fotbal pentru proiectorul video BenQ TH683, pentru ca fanii fotbalului să se simtă ca şi cum s-ar afla pe stadion, luând parte la acţiune. 

Performanţe audio-vizuale uluitoare. Full HD 1080p 

Afişaţi conţinut Full HD la o definiţie 1080p nativă şi vizionaţi conţinut 3D de pe Blu-Ray, jocuri video şi transmisii în format HD cu o calitate superbă şi un contrast ridicat, fără reducerea formatului sau compresie.

Luminozitate ridicată. BenQ TH683 cu 3200 Ansi-Lumeni

Un proiector cu luminozitate ridicată de 3.200 Ansi Lumeni, vă asigură vizionarea imaginilor într-un ambient relativ luminos sau chiar într-o încăpere cu luminile aprinse. Este ideal pentru divertismentul la domiciliu, deoarece puteţi urmări evenimente sportive şi filme cu familia, putând observa bucuria de pe feţele lor.

Boxă încorporată de 10W

BenQ TH683 este prevăzut cu un sistem audio îmbunătăţit, pentru vizionarea filmelor. Oferă o performanţă audio extrem de clară cu ajutorul boxei încorporate de 10W.

Corecţie trapez pe verticală 

Când proiectorul nu este amplasat în centrul ecranului, funcţia de corecţie a trapezului vă oferă o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin efectuarea de corectii asupra imaginii, pentru o proiectie dreapta si clara.

Datorita tehnologiei Short Throw, obtii imagini cu diagonala de 2.54 metri - de la doar 2.6 metri.

Maximizati emotiile dar si spatiul, cu noul BenQ TH683, care are nevoie de o distanta de doar 2.6 metri, pentru a avea o imagine cu diagonala de 2.54 metri. Adu ecranul cinematografic in orice camera doresti! 


Design intuitiv, proiectat inteligent, pentru interfaţa cu utilizatorul 

Videoproiectorul FullHD 3D BenQ TH683 poate fi operat de oricine, fara a avea cunostinte tehnice, interfata facand dialogul prietenos si intuitiv. Configurarea pentru prima utilizare a proiectorului video BenQ TH683, aproape va fi aproape gata, inainte ca tu sa stii asta. Pur și simplu urmați imaginile, pas cu pas, furnizate de asistentul de configurare, iar BenQ TH683 va fi personalizat perfect, dupa gustul tau.

Sursă de alimentare USB tip A de 1.5A

Utilizatorii îşi pot încărca dispozitivele mobile de la sursa de alimentare USB tip A de 1.5A. Nu trebuie să vă faceţi griji că dispozitivul dvs. mobil se va descărca în timpul redării evenimentelor sportive sau în timpul sedintelor. Acest port poate alimenta si adaptorul wireless BenQ Qcast.

  

Suport pentru filme Blu-ray Full HD 3D 

Proiectorul BenQ TH683 include tehnologie DLP de ultimă generație cu suport pentru imagini 3D. Fie ca esti acasa, fie ca esti la scoala, te bucuri de o adevarata experienta cinematrografica, folosind ochelarii 3D și redând conținut 3D cu ajutorul unui player Blu-ray.

Economisește mai multă energie cu tehnologia SmartEcoTM de la BenQ

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare. 

Modul "SmartEco" videoproiector BenQ TH683

În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosită doar atâta lumină cât este necesară. 

Consum de 0.5W în modul Standby

Atunci când nu este folosit, proiectorul BenQ TH683 reduce consumul până la 0,5W în modul standby, obținând astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajută la prelungirea vieții lămpii și la reducerea costurilor cu energia electrică.

Acuratete desavarsita 

Videoproiectoarele BenQ, cu ajutorul tehnologiei DLPTM redau cele mai realistice culori si imagini vii. Combinand tehnologia DLPTM cu cele 6 segmente de culori ale colorwheel-ului, proiectoarele noastre reproduc cele mai dificile culori si nuante. BenQ TH683 - o alegere perfecta.

 

Proiectoarele BenQ in tehnologie DLP®︱ Perfecţiunea imaginii de durată cu tehnologia DLP® | BenQ TH683

Calitatea imaginii nu mai depinde de timp 


Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț. Mai multe informatii, poti obtine contactand Darer.

Claritate excepțională, vizibilitate foarte bună, culori vii, naturale. 

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.
Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis. 

Porturi de intrare-iesire la videoproiectorul BenQ TH683 :


Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3200
Contrast (Full on / Full off) 10000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.15 - 1.5 (79 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.30:1
Keystone correction Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 2.59 - 2.87, f = 16.88 - 21.88 mm
Putere lampa 210W
Durata de viata lampa 3500 / 5000 / 7000 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 34 / 30 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 315W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.75 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, HDMI v1.4 x 2, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Control), Audio L/R in (RCA) x 1, Component video in x 1
Functii principale BenQ Short-Throw Technology
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review