Videoproiector BenQ SW752 WXGA 4700ANSI 13.000:1 C...

6.361 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.JGH77.24E

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email
 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector BenQ SW752 WXGA 4700 Ansi, 13.000:1 contrast si zoom 1.5x - distribuit de Darer


Performanțe de exceptie, proiecții luminoase și o flexibilitate de instalare ridicată, pentru integrare în săli de dimensiuni medii.


Ideal pentru înlocuirea proiectorului existent într-o companie, BenQ SW752 oferă o luminozitate ridicată, pentru o comunicare vizuală eficientă, în sălile de conferințe luminoase sau în sălile de consiliu. Gândit pentru o instalare ușoară și flexibilă, BenQ SW752 se poate integra fără probleme în infrastructurile de afișare existente, administrate centralizat și oferă o gamă largă de opțiuni de afisare, pentru o prezentare de exceptie.

Pret videoproiector BenQ SW752 Romania la Darer


Claritate de excepție în aproape orice lumină ambientală - proiector video BenQ SW752

Luminozitatea ridicată, de 4700 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ SW752, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală de dimensiuni medii, bine luminată. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar. Imagini de o calitate profesională pentru a satisface cele mai pretențioase așteptări.

Luminozitatea mare a lui SW752 il face potrivit pentru orice sala

Raport ridicat de contrast, pentru o claritate de cristal - proiector video BenQ SW752

Videoproiectorul SW752 de la BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor foarte mare, pentru a reproduce perfect culoarea neagră și o claritate de neegalat al prezentărilor bazate pe text și detalii fine. Chiar și imaginile alb-negru se vor vedea perfect, din orice punct al sălii, având contururile clar evidențiate și reducând oboseala ochilor.

Detaliile sunt evidentiate la SW752 prin contrastul foarte mare

Flexibilitate sporită, pentru o instalare eficientă. Raport de proiecție flexibil și zoom 1.5x, pentru a facilita orice înlocuire a unui proiector existent

Datorită raportului de proiecție și a zoom-ului mare de 1.5x, companiile pot să inlocuiască, rapid și economic, proiectoarele vechi sau scoase din uz, utilizând infrastructura existentă (inclusiv a suportului de montare pe tavan). Spre exemplificare, pentru a obține o imagine cu diagonala de 120" (cea mai uzitată în sălile de ședință), proiectorul se va amplasa în intervalul de distanta între 3.8 și 5.7 metri. Acest interval de distanță este posibil datorita zoom-ului optic foarte mare, reducând costurile cu "mutarea" suportului de tavan și cu re-cablarea videoproiectorului. Timpii de instalare/înlocuire vor fi și ei reduși, "upgrade-ul" din sala de sedințe va fi gata foarte repede.

Datorita raportului de zoom, SW752 poate fi montat practic oriunde

Calibrare avansată a imaginii pentru videoproiecții aliniate perfect - videoproiector BenQ SW752

Funcția "Keystone" pe două axe, este intalnită cel mai des la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta funcție este prevazută și la BenQ SW752 și permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atît pe orizontală cât și pe verticală. Așadar, funcția "Keystone" este foarte utilă atunci când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiecție. Având un interval de corecție de până la 30 grade, aveți un interval generos de amplasare al videoproiectorului, atât în plan vertical cât și în plan orizontal (lateral față de centrul ecranului de proiecție). Mai mult, fiecare colț al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul funcției "Corner Fit", pentru a obtine o geometrie perfectă a proiecției.

SW752 avand Keystone pe orizontala si pe verticala cu pana la 30 grade

Controlul și managementul videoproiectorului prin rețeaua UTP. Compatibilitate sporită cu majoritatea sistemelor de control

BenQ SW752 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron* și PJ-Link, sisteme care facilitează controlul unui videoproiector prin rețeaua LAN, usurând integrarea unui videoproiector într-o rețea existentă. Atunci când nu există o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanță de maxim 15 metri.
*BenQ este certificat de Extron începând cu anul 2017. Extron: Dezvoltat de Extron, Driverul "IP Link" permite monitorizarea și controlul device-urilor (via rețea de cablu UTP). Pentru mai multe informații, vizitați : www.extron.com/downloads

BenQ SW752 cu Creston, AMX, Extron, PJ-link - explicate de Darer

Control centralizat cu ajutorul programului BenQ MDA

Aplicația BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzând pornirea si oprirea acestora (opțiune foarte importantă pentru situația în care proiectoarele sunt montate în locuri inaccesibile și la distanțe prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum și funcționarea acestora dupa un program prestabilit.

BenQ SW752 cu MDA - Multiple Display Administrator - explicatii Darer

Soluții profesionale pentru prezentări Wireless

BenQ vă oferă un portofoliu complet de soluții* wireless, începând de la soluția profesională BenQ InstaShow™ și terminând cu cea mai cunoscută dintre ele, BenQ Qcast. Practic, pentru fiecare necesitate, suntem pregatiți cu soluția wireless corespunzătoare.
* Accesorii optionale pentru videoproiectorul BenQ SW752.

BenQ SW752 Wireless - solutie profesionala InstaShow

Prezentări wireless FullHD la un singur buton distanță!

BenQ InstaShow™ WDC10 este o soluție wireless hardware, care facilitează conectarea de pe orice "device" * (cum ar fi : laptop, desktop, playere dvd…etc) și permițând accesul cu pană la 16 utilizatori. Soluția wireless WDC10 este "Plug and Play", nu necesită instalarea de drivere și este compatibilă cu orice sistem de operare, usurând intervenția și luarea de cuvânt a prezentatorilor, pentru o prezentare fluentă și eficientă.
*Cerințe pentru funcționarea BenQ WDC10 : Port USB și HDMI disponibil pe laptop (sau orice altă sursă de semnal) și un port HDMI liber la videoproiector.

SW752 BenQ - wireless - adaptoare optionale BenQ pret

Prezentări multimedia de pe dispozitive "smart"

BenQ SW752 Qcast pret si explicatii

Pentru a satisface nevoia de a afișa wireless, conținut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente și în acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), vă prezentăm BenQ QCast : prezentări HD multimedia, inclusiv documente, video, precum și "live camera". Fie că este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multiplă, cu până la 4 terminale client, în 4 "ecrane" separate. Cu aceasta soluție, BenQ incurajează colaborarea și exprimarea ideilor, pentru o ședință eficientă.


BenQ Qcast aplicatie descarcare - BenQ Qcast download code

Eficiență de durată și întreținere simplificată. Ușă de vizitare în partea de sus, pentru o înlocuire ușoară a lămpii

Ușa de vizitare, dispusă în partea de sus a proiectorului, asigură un acces facil și permite ca inlocuirea lămpii să se faca rapid, fără a demonta videoproiectorul de pe suportul de montare pe tavan.

BenQ SW752 lampa lamp pret lamp door

Perfecţiunea imaginii cu tehnologia DLP®. Aceeași calitate a imaginii, conservată în timp.

Având in componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile si un "bloc" optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ SW752 nu-și va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și dupa mii de ore de funcționare, inlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.

SW752 cu tehnologie DLP - aceeasi calitate ca si in prima zi

Tehnologia exclusivă "BenQ SmartEco™ "

Tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile vii, ce vor fi vizibile în orice prezentare.

SW752 cu tehnologie SmartEco - economisire energie si marirea duratei de viata a lampii

Conectori de intrare-ieșire videoproiector BenQ SW752 :

SW752 BenQ - conectori input videoproiector pret


Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WXGA (1280x800)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 4700
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 318 inch (152.4cm - 807.72cm)
Raport proiectie 1.46 - 2.2
Rata focalizare Manual Zoom, 1.50:1
Keystone correction 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.42 - 2.97, f = 20.7 - 31.05 mm
Putere lampa 310W
Durata de viata lampa 2500 / 3500 / 4500 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 37 / 34 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 365W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3.395 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Functii principale BenQ BrilliantColor, Freeze, HDTV Compatible, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, User memory setting, Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Corner Fit, Signal Power On (HDMI signal detected)
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review