Videoproiector BenQ SU922 WUXGA DLP 3D 5000 Ansi

-10%  10.411 lei 11.568 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.JDS77.15E

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email

 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Claritate și strălucire uluitoare pentru proiecții de business

Combină calitatea precisă a culorilor, luminozitate uimitoare, fiabilitate absolută și flexibilitate în funcționare pentru zona utilizatorilor profesioniști. SU922 integrează într-un design metalic, cu o formă de motor de avion cu reactie, cu lentila poziționată central, proietează imagini strălucitoare pentru săli de mari dimensiuni, săli de conferințe mari, bine iluminate.


Claritate și strălucire uluitoare pentru proiecțiile de business
BenQ, nr.1, cu cele mai multe proiectoare DLP vândute la nivel mondial, prezintă pentru zona utilizatorilor profesioniști și a segmentului de proiectoare instalate, noua seria S9 ce combină calitatea precisă a culorilor, luminozitate uimitoare, fiabilitate absolută și  flexibilitate în funcționare. S9 integrează într-un design metalic, cu o formă de motor de avion cu reactie, cu lentilele pozitionate central, proiectează imagini strălucitoare pentru amfiteatre, săli de conferințe mari, bine iluminate. Caracteristici puternice pentru segmentul de business cum ar fi zoom mare, lens shift, H+V keystone (reglaj de trapez orizontal și vertical), fac ca și cele mai dificile instalări să devină simple; calitatea excelentă a imaginii care se păstrează timp îndelungat, accessibilitatea la instalare și mentenanța, operare intuitivă și functionarea silentioasa fac din seria S9 alegerea ideală pentru utilizare de business de zi cu zi. Experimentați performanța imaginilor exacte ale sistemului optic BenQ și super contrastului DLP pentru a oferi prezentări în orice moment și de fiecare dată, în plus, cu un design ultramodern.

Design Modern Industrial

Flexibilitate în instalare

Zoom mare de 1.6X
Funcția de zoom 1.6x îți dă libertatea de a muta și folosi proiectorul într-o largă gamă de distanțe față de ecranul de proiecție, oferindu-ți flexibilitate în amplasarea proiectorului, fără compromisuri legate de decorul din încăpere.

Lens Shift Vertical pentru pozitionare exactă a proiectorului
În caz ca ai greșit cat de putin calculul distanței de pozitionare a proiectorului în timpul instalării, funcția Lens Shift te ajută să reglezi fin poziția imaginii proiectate. Această ajustare se poate face prin acționarea rotitei de lângă lentila proiectorului.

Poziționare centrală a lentilelor
Un nou sistem central de fixare a obiectivelor permite instalarea ușoară, fără a lua în considerare o poziționare asimetrică.

Corecție 2D de trapez
Corecția 2D îmbunătățește flexibilitatea instalării prin corectarea efectului de trapez pe verticală și orizontală cu până la 30 grade.
Videoproiectorul poate fi amplasat nu doar pe centrul ecranului, prezentatorul putând face prezentarea fără a bloca imaginea proiectată. Proiectorul poate fi plasat pe o masuță oriunde într-o zonă în formă de U, fără a fi necesară schimbarea poziției mesei sau să fie pus un stand în centru.

Corecţia Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii)
Corner Fit (ajustarea colţurilor imaginii) este un mod comod şi flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independentă a fiecărui colţ al imaginii.

Calitatea imaginii

5000 ANSI Lumeni
Nu are importanță cât de mare sau iluminată este sala de conferințe, prezentarea va fi întotdeauna clară și detaliată cu luminozitatea de 5000 ANSI lumeni. Deci profită de acest avantaj și bucură-te de lumina aprinsa în timpul prezentărilor, interactionează cu audiența și ia notițe pe lumină.

Contrast mare
Datorită experienței și know how-ului acumulat de BenQ împreună cu tehnologia DLP ce oferă un contrast foarte mare ce îmbunătățește semnificativ gradinetul nivelurilor de alb și negru creând imagini foarte detaliate dar oferind și usurință în citirea textelor/cifrelor în prezentările de business.

Opțiuni diverse pentru control, administrare și afișare de la distanță

Administrare prin LAN remote cu Crestron RoomView®, PJ-Link și AMX
Funcţia de control a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de adminstrare şi control zilnice ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv, oferindu-le acces la un proiector sau un grup de proiectoare, direct de la PC-ul lor la toate funcţiile proiectorului.

Mentananță uşoră cu capac de acces rapid la lampă
Capacul de acces către lampa proiectorului este poziționat în partea de sus pentru a avea un acces rapid şi simplu, mai ales când proiectorul este montat pe tavan.

Conectivitate MHL
Cu ajutorul conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe ecranul de proiecţie. Functia MHL permite afișarea documentele, fotografiile, clipurile și orice alt conținut de pe dispozitivul smart pe ecranul de proiecție. Odată conectat la proiector, dispozitivul se încarcă în timp ce-l utilizaţi şi nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie în timpul prezentării.

USB cu alimentare
Portul USB ofera alimentare pentru un posibil kit wireless.

Videoproiectoare BenQ cu tehnologie DLP®
Proiecții perfecte cu tehnologiei DLP® - imagini care nu se degradează în timp
Tehnologia Digital Light Processing, DLP®, utilizată de BenQ la proiectoarele video, a primit în anul 2015 prestigiosul premiu acordat de "Academy Award of Merit", o statuetă Oscar®. Tehnologia DLP® este principala tehnologie de proiecție folosită în 90% din cinematografele digitale din lume și 100% din cinematrografele IMAX®.
Tehnologia DLP® domină piața la nivel mondial, cu peste 50% cota de piață, iar BenQ este astăzi  marca de videoproiectoare cu tehnologie DLP® nr. 1, cea mai bine vandută, oferind performanță de neegalat la nivel mondial.


Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț. 

Claritate excepțională, vizibilitate foarte bună, culori vii, naturale
Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.
Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.
Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis. 

Conectori de intrare-iesire videoproiector BenQ SU922:


Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WUXGA (1920x1200)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 5000
Contrast (Full on / Full off) 3000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.07 la 1.71 (84 inch @ 2 m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.6:1
Keystone correction 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.45 - 3.07, f = 15.78 - 25.12 mm
Putere lampa 370W
Durata de viata lampa 2000 / 2500 ore (normal / economic)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 24 ~ 120 Hz
Zgomot 36 / 33 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 490W, Standby < 0.7W
Greutate neta 4.9 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Nu
Lens Shift Da
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 2, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Control), Microphone in (Mini Jack) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review