Videoproiector BenQ MX704 XGA DLP 4000 ANSI 13.000...

2.622 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.JCJ77.13E

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email

 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector XGA BenQ MX704, 4000 Ansi-Lumeni, contrast 13.000:1 si optiuni pentru adaptor wireless Qcast - prezentat de Darer


Prezentari profesionale, indiferent de conditii


Stralucitor si puternic, dar simplu de utilizat, proiectorul BenQ MX704, transforma ideile dumneavoastra in prezentari stralucitoare si eficiente. Cu design-ul sau modern, ofera o luminozitate de 4000 Ansi iar controalele "one-touch" ofera simplitate chiar si pentru streaming wireless. Nu cautati mai departe pentru cea mai inteligenta solutie folosita intr-o sala de conferinta!

Prezentare proiector video XGA BenQ MX704


Luminos, puternic si...tacut

Proiectoarele conventionale cu luminozitate inalta fac o multime de zgomot. Nu si BenQ MX704 care, la intreaga lui putere de 4000 Ansi, are doar 31dB. Tacut si genial, MX704 va capta audienta, fara a exista posibilitatea distragerii datorita zgomotului.

Design inteligent pentru comenzi "naturale"

Fiecare detaliu al lui BenQ MX704 este optimizat pentru business. Butoanele cu o singura atingere pentru EcoBlank si pentru Qcast, atat pe telecomanda cat si pe videoproiector, fac totul atat de usor pentru o prezentare de succes. Un nou panou de control pastreaza toate comenzile proiectorului la indemana si locasul special pentru Qcast (aflat in interiorul proiectorului) sunt detalii constructive ce fac ca design-ul minimalist sa fie pastrat.
* Adaptorul BenQ Qcast este optional si se achizitioneaza separat

BenQ Qcast este cel mai ieftin la Darer


Contrast Ultra-Inalt

Un raport de contrast ridicat asigură faptul că, indiferent ca este text, imagine, grafice, diagrame sau video, totul este proiectat cu o claritate sporită , în special pentru datele numerice

BenQ MX704 cu contrast de 13K:1

Ajustare duala a inclinarii

Noul BenQ MX704 include reglaje duale a inclinarii, pentru o perfecta adaptare la ecranul de proiectie. Simplu si rapid, prezentarea de succes poate sa inceapa!

De obicei videoproiectoarele au un singur piciorus, MX704 are doua

Functia "Keystone 2D"

Ajusteaza imaginea proiectata atat pe verticala si cat pe orizontala, pentru a corecta efectul de trapez - care se obtine atunci cand videoproiectorul nu este plasat chiar in centrul ecranului de proiectie. Corecteaza extrem de rapid orice pozitie gresita a instalarii proiectorului.

De obicei aceasta functie este rara

Functia "Corner Fit" - umple colturile imaginii proiectate

Indiferent de locul de amplasare, aceasta functie "umple" colturile imaginii proiectate. Aveti posibilitatea sa setati oricare din cele 4 colturi ale imaginii, folosind telecomanda proiectorului

Poti sa gresesti instalarea, Corner FIT face ca sa reglezi independent colturile

Dispozitive Mobile, telefoane si tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ MX704 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ MX704

Prezinta si incarca-ti dispozitivul mobil direct din videoproiector

Economisește mai multă energie cu tehnologia SmartEcoTM de la BenQ

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare. 

SmartEco este o tehnologie proprietara BenQ

Modul "SmartEco" videoproiector BenQ MX704

În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Schimbarea lampii proiectorului costa cel  mai mult la un proictor. Prin analizarea conținutul video pentru a determina luminozitatea necesară pentru obținerea culorilor și contrastului optim, modul SmartEco poate reduce dinamic luminozitatea lămpii, oferind în același timp prelungirea duratei de viata a lampii. Frecventa de schimb a lampii este si ea redusa la jumatate pentru a reduce costurile de inlocuire a lampii.
Modul "SmartEco" ajusteaza inteligent puterea lampii pentru a maximiza economia de energie dar si a oferi cel mai bun contrast si luminozitate folosind exact atat lumina cata este nevoie.

Explicatii asupra tehnologiei BenQ SmartEco

Mod de functionare "Eco Blank" - proiector BenQ MX704

Acest mod permite prezentatorilor întunecarea proiecției de pe ecran, atunci cand e nevoie să redirecționeze atenția audientei către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul BenQ EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

Explicarea modului de functionare BenQ EcoBlank

Modul "Nicio sursă detectată" videoproiector BenQ MX704

Când proiectorul nu mai detectează o sursă video, modul Eco Blank este activat automat după 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este consumat inutil, iar durata de viață a lampii este prelungită. 

Detectia lipsei de semnal de pe toate porturile

Consum de doar 0.5W in mod "Standby"

Atunci când nu este folosit, proiectorul BenQ MX704 reduce consumul până la 0,5W în modul standby, obținând astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajută la prelungirea vieții lămpii și la reducerea costurilor cu energia electrică.

Suport pentru filme Blu-ray Full HD 3D

Proiectoarele BenQ sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă privitorilor aceleaşi efecte 3D ca şi cele din salile de cinema.

Efecte cinematografice 3D la tine acasa

Formate 3D suportate :

Formatele 3D suportate de BenQ MX704 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un DVD sau Blue-Ray pentru imagini de o calitate deosebită.

Darer iti explica cum anume se foloseste MX704 la prezentari 3D

Subtitrări

Videoproiectorul BenQ MX704, oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare.

Posibilitatea de afisare a subtitrarilor

Şabloane pentru scriere ca pe tabla 

Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la proiectorul MX704 funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă intercativă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

Acuratete desavarsita

Videoproiectoarele BenQ, cu ajutorul tehnologiei DLPTM, redau cele mai realistice culori si cele mai vii imagini. Combinand tehnologia DLPTM cu cele 6 segmente de culori ale colorwheel-ului, proiectorul video BenQ MX704, reproduce cele mai dificile culori cum ar fi tonurile pielii. 

Cele mai realistice culori folosind tehnologia DLP de la BenQ

Proiectoarele BenQ in tehnologie DLP®︱ Perfecţiunea imaginii de durată cu tehnologia DLP

Calitatea imaginii nu mai depinde de timp


Fata de tehnologia LCD, BenQ isi pastreaza caracteristicile mai mult timp

Tehnologia Digital Light Processing, DLP®, utilizată de BenQ la proiectoarele video, a primit în anul 2015 prestigiosul premiu acordat de "Academy Award of Merit", o statuetă Oscar®. Tehnologia DLP® este principala tehnologie de proiecție folosită în 90% din cinematografele digitale din lume și 100% din cinematrografele IMAX®.
Tehnologia DLP® domină piața la nivel mondial, cu peste 50% cota de piață, iar BenQ este astăzi  marca de videoproiectoare cu tehnologie DLP® nr.#1, cea mai bine vandută, oferind performanță de neegalat, performanță de clasă mondială. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un "motor" aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP nu au probleme de uzura și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț. Mai multe informatii, poti obtine contactand Darer

Explicarea tehnologiei DLP FOLOSITA DE BENQ

Claritate excepțională, vizibilitate foarte bună, culori vii, naturale

Tehnologia DLP oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.
Proiectoarele DLP BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis. 

Calitate deplica, satisfactie maxima folosind MX704 de la BenQ

Porturi de intrare-iesire videoproiector BenQ MX704 :

Conectori de intrare iesire la videoproiector BenQ MX704

Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 4000
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.96 ~ 2.15 (78 inch @ 3.1m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.10:1
Keystone correction Auto Keystone, 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.56 - 2.68, f = 22.04 - 24.14 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 3000 / 4000 / 7500 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 24 ~ 120 Hz
Zgomot 31 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 350W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 2W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review