Videoproiector BenQ MW705 WXGA 3D 4000 Ansi AutoKe...

3.008 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.JEC77.13E

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email
 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Videoproiector BenQ MW705, 4000 Ansi-Lumeni, 13.000:1 contrast, optimizat pentru Wireless - prezentat si distribuit de Darer


Prezentari Wireless Profesionale


Extrem de puternic și simplu de folosit, proiectorul pentru business BenQ MW705, transformă ideile excepționale în prezentări eficiente. Construcția sa modernă oferă o luminozitate de 4000 Ansi-Lumeni, împreună cu un control simplificat, inclusiv pentru proiecție Wireless. Nu trebuie să mai căutați în altă parte o soluție mai inteligentă pentru proiecție profesională

Imagine de ansamblu proiector video BEnQ MW705


Design intuitiv, Adaptor Wireless, Luminos si cu zgomot redus. BenQ MW705

Luminozitate mare si zgomot mic
În mod normal, proiectoarele cu o luminozitate mare au si zgomot de functionare mare. Nu este cazul lui BenQ MW705, care oferă 4000 de lumeni si un zgomot de numai 31 dB la puterea maximă. Silențioase și luminoase, prezentările dumneavoastră vor capta toată atenția audienței

Design inteligent pentru o utilizare naturală
Fiecare detaliu al lui BenQ MW705 este optimizat pentru business. Butoanele cu o singura atingere pentru EcoBlank si pentru Qcast, atat pe telecomanda cat si pe videoproiector, fac totul atat de usor pentru o prezentare de succes. Un nou panou de control pastreaza toate comenzile proiectorului la indemana si locasul special pentru Qcast (aflat in interiorul proiectorului) sunt detalii constructive ce fac ca design-ul minimalist sa fie pastrat.
* Adaptorul BenQ Qcast este optional si se achizitioneaza separat

Qcast are un locas special la MW705 in care practic este ascuns

Contrast Ultra-Inalt
Un raport de contrast ridicat asigură faptul că, indiferent ca este text, imagine, grafice, diagrame sau video, totul este proiectat cu o claritate sporită , în special pentru datele numerice

Contrast mare proiector BEnQ MW705 la Darer la cel mai mic pret

Ajustare duala a inclinarii
Noul BenQ MW705 include reglaje duale a inclinarii, pentru o perfecta adaptare la ecranul de proiectie. Simplu si rapid, prezentarea de succes poate sa inceapa!  

Super util la folosirea pe o masa inclinata

Functia "Keystone 2D"
Ajusteaza imaginea proiectata atat pe verticala si cat pe orizontala, pentru a corecta efectul de trapez - care se obtine atunci cand videoproiectorul nu este plasat chiar in centrul ecranului de proiectie. Corecteaza extrem de rapid orice pozitie gresita a instalarii proiectorului.

Explicatii asupra functiei Keystone

Functia "Corner Fit" - umple colturile imaginii proiectate
Indiferent de locul de amplasare, aceasta functie "umple" colturile imaginii proiectate. Aveti posibilitatea sa setati oricare din cele 4 colturi ale imaginii, folosind telecomanda proiectorului.

Explicarea functiei Corner FIT de catre Darer

Dispozitive Mobile, telefoane si tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link)
Datorită conectivităţii MHL puteţi afişa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ MW705 este dotat cu funcţia MHL şi vă permite să afişaţi datele, fotografiile şi alt conţinut de pe dispozitivele dumneavoastră cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastră Smart (tabletă, telefon) se poate si încarcă în timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rămâne fără baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ MW705.

Darer iti explica la ce este util MHL pentru un videoproiector

Economisește mai multă energie cu tehnologia SmartEcoTM de la BenQ
Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri, calitate excepțională a imaginii și optimizarea duratei de viață a lămpii. Prin această inovație, scolile și companiile pot economisi până la 70% din energia consumată de lampă și pot scădea costurile de mentenanță. Facilitățile de reducere dinamică a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile în orice prezentare.

Tehnologia proprietara BenQ explicata azi de Darer la MW705

Mod de functionare "Eco Blank" - proiector BenQ MW705
Acest mod permite prezentatorilor întunecarea proiecției de pe ecran, atunci cand e nevoie să redirecționeze atenția audientei către ei sau când proiectorul nu este folosit. Atunci când este activat, modul BenQ EcoBlank reduce automat puterea lămpii, scăzând consumul total de curent cu 70%.

Functia Eco-Blank proiector BenQ MW705

Modul "SmartEco" videoproiector BenQ MW705
În modul SmartEco, consumul lămpii este ajustat în mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat. Schimbarea lampii proiectorului costa cel  mai mult la un proictor. Prin analizarea conținutul video pentru a determina luminozitatea necesară pentru obținerea culorilor și contrastului optim, modul SmartEco poate reduce dinamic luminozitatea lămpii, oferind în același timp prelungirea duratei de viata a lampii. Frecventa de schimb a lampii este si ea redusa la jumatate pentru a reduce costurile de inlocuire a lampii.
Modul "SmartEco" ajusteaza inteligent puterea lampii pentru a maximiza economia de energie dar si a oferi cel mai bun contrast si luminozitate folosind exact atat lumina cata este nevoie.

Modul de functionare SmartEco explicat acum de Darer la MW705

Modul "Nicio sursă detectată" videoproiector BenQ MW705
Când proiectorul nu mai detectează o sursă video, modul Eco Blank este activat automat după 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este consumat inutil, iar durata de viață a lampii este prelungită.

Ce face BenQ MW705 atunci cand nu detecteaza nici un semnal

Consum de doar 0.5W in mod "Standby"
Atunci când nu este folosit, proiectorul BenQ MW705 reduce consumul până la 0,5W în modul standby, obținând astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajută la prelungirea vieții lămpii și la reducerea costurilor cu energia electrică.

Formate 3D suportate :
Formatele 3D suportate de BenQ MW705 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un DVD sau Blue-Ray pentru imagini de o calitate deosebită.  

Formate 3D suportate de BenQ MW705

Şabloane pentru scriere ca pe tabla
Pentru a face munca profesorului mai uşoară BenQ a adăugat la proiectorul video MW705, funcţia de saloane pentru învătare. Poţi alege dintre cele patru modele de şabloane: formatul scrisoare, partitură muzicală, foaie de lucru şi grafice; acum poţi folosi orice tablă inteactivă ca şi pe o tablă clasică de şcoală fără să trebuiască să tragi linii suplimentare.

Disponibile sabloane pentru invatare rapida

Proiectoarele BenQ in tehnologie DLP®︱ Perfecţiunea imaginii de durată cu tehnologia DLP®
Calitatea imaginii nu mai depinde de trecerea timpului.

Iata de ce tehnologia DLP este superioara tehnologiei LCD utilizata de Epson

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite având în minte plăcere de durată, asigurând o claritate extrem de clară, ultra-lizibilitate și culori vii pentru anii care vor veni. Noi folosim tehnologie de vârf DLP® pentru a reflecta lumina pură a milioane de micro-reflexii pe un cip DMD prin roțile noastre avansate de culori. Având în vedere că reflexiile sunt incolore și protejate într-un motor aproape etanş, proiectoarele BenQ DLP® nu au probleme de uzare și sunt practic imune la degradarea imaginii, oferind în mod constant imagine excelentă de-a lungul timpului. De fapt, după 2.000 de ore de utilizare intensă, introducerea unui nou bec produce o calitate a imaginii comparabilă cu un proiector nou-nouț. Pentru mai multe informatii, contacteaza Darer.
Tehnologia Digital Light Processing, DLP®, utilizata de BenQ la proiectoarele video, a primit in anul 2015 prestigiosul premiu acordat de "Academy Award of Merit", o statueta Oscar®. Tehnologia DLP® este principala tehnologie de proiecție folosita în 90% din cinematografele digitale din lume și 100% din cinematrografele IMAX®. Tehnologia DLP® domină piața la nivel mondial, cu peste 50% cota de piata, iar BenQ este astăzi nr. #1, marca de videoproiectoare cu tehnologie DLP®, cea mai bine vanduta, oferind performanta de neegalat, performanță de clasă mondială.

Dureaza mai mult. Mult mai mult
Micro-oglinzile chipului DLP sunt incredibil de rezistente, avand un design constructiv perfect sigilat, imun la orice factor extern. Acest lucru înseamnă că, videoproiectoarele BenQ, cu tehnologie DLP, rezista testului timpului, fără pierderi de calitate a imaginii. Videoproiectoarele BenQ strălucesc an dupa an, iar dupa inlocuirea lampii, imaginea arata la fel ca si in prima zi.

De ce oare utilizeaza BenQ tehnologie DLP?. Pentru ca e cea mai buna

Claritate excepțională, vizibilitate foarte bună, culori vii, naturale
Tehnologia DLP® oferă un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros și negru din jurul fiecărui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori și detalii. Un factor de acoperire cât mai mare se traduce într-o imagine vizibil mai pură, având culori mai intense și o claritate mai bună.
Proiectoarele DLP® BenQ oferă de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afișarea perfectă a textului mic, a liniilor fine și a detaliilor din scenele întunecate. Intensitățile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizată și mai curată. Prezentările dumneavoastră vor fi mai lizibile și foarte eficiente, chiar și din ultimul rând al unei încăperi bine iluminate.

Chiar și în locații bine iluminate, proiectoarele DLP® BenQ oferă balansul optim de luminozitate și acuratețe de culoare. Tehnologia BrilliantColor îmbunătățește culorile naturale, ce captivează audiența. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind șase culori, Yellow, Cyan și Magenta fiind adăugate culorilor primare Red, Blue și Green. Prezentările dumneavoastră vor fi redate cu o fidelitate excepțională, acum putând fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

Claritate si acuratete desavarsita la proiectorul BenQ MW705


Porturi de intrare - iesire proiector video BenQ MW705 :

Darer iti prezinta toate mufele proiectorului BEnQ MW705


Specificatii

Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa WXGA (1280x800)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 4000
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.55 - 1.7 (87 inch @ 2.9m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.10:1
Keystone correction Auto Keystone, 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.56 - 2.68, f = 22.04 - 24.14 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 3000 / 4000 / 6000 / 7500 (normal / economic / SmartEco / LampSave)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:10 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 31 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 350W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 2W x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, Audio L/R in (RCA) x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, BenQ 3D Color Management, HDTV Compatible, High Altitude Mode, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, BenQ 3D (HDMI 1.4a 3D Mandatory Formats), User memory setting, Direct Power On, Variable audio out, Quick Cooling, Eco Blank, Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, Auto Keystone, Wireless Display, 2D Keystone
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Garantie extinsa Acest produs este eligibil pentru garantie extinsa cu pana la 3 ani (6 ani garantie totala). Informatii detaliate in meniul "Garantie Extinsa"
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review