• Contul meu
  • Cosul meu0

Lampa videoproiector BenQ MX808ST MW809ST MX808PST...

909 lei Pretul include TVA Cod intern: 5J.JGP05.001

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email

 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Lampa de schimb originala pentru proiector video BenQ MX808ST, MX808PST, MW809ST


Cod lampa pentru videoproiector BenQ : 5J.JGP05.001
Compatibilitate videoproiectoare BenQ : MX808ST, MW809ST, MX808PST
In cazul expedierii videoproiectorului BenQ la Darer Service Center, manopera de inlocuire a lampii este gratuita.

Lampa videoproiector BenQ MX808ST MW809ST MX808PST 5J.JGP05.001

Lampa originala furnizata de BenQ contine si carcasa acesteia, BenQ nu furnizeaza, ca si consumabil de schimb, doar bulb-ul. Verificati inainte de a cumpara lampa, conditiile de garantie (pentru a evita achizitionarea de lampi care nu sunt originale). Garantia oferita de BenQ, pentru orice lampa de proiector este : 1 an de zile dar nu mai mult de 2000 ore. Daca vi se ofera o alta garantie (pentru lampa originala) decat aceasta, refuzati achizitia lampii. Orice utilizator, avand cunostinte tehnice minime, poate inlocui lampa originala intr-un videoproiector BenQ. Accesul la lampa este descris in manualul de utilizare al videoproiectorului, pentru orice intrebari va rugam Contactati Darer.

Considerente generale privind inlocuirea lampii la un videoproiector :

- Dupa oprirea videoproiectorului, deconectati-l complet de la retea
- Nu scoateti imediat lampa, temperatura ei si a partilor metalice, depaseste in continuare 100 grade. Asteptati o perioada de minim 15 minute de la oprire
- Memorati pozitia lampii inainte de a o scoate. Noua lampa trebuie sa aibe aceeasi pozitie, in caz contrar, nu ati introdus corect lampa in ghidaje
- Nu atingeti sub nici o forma lampa cu degetele. Folositi pentru inlocuire, manusi din material textil.
- Asigurati lampa cu ajutorul surubului de prindere si aranjati firele de alimentare a lampii, in locasurile speciale (astfel incat sa nu existe posibilitatea ca vreun fir sa atinga corpul lampii).
- Inchideti capacul de vizitare al lampii. Nu puteti testa videoproiectorul cu acest capac deschis, ca si masura de protectie, lampa nu este aprinsa decat daca acest capac este inchis. 

Nu spargeti lampa veche si nici nu o aruncati la gunoi!. Marea majoritate a lampilor contin vapori de mercur sub presiune, vapori ce sunt nocivi pentru sanatatea dumneavoastra si pentru mediul inconjurator. Compania Darer este singura acreditata de BenQ pentru recuperarea lampilor folosite si pentru reciclarea responsabila in fabricile BenQ. Mai multe informatii despre Reciclarea produselor BenQ.

Prelungirea duratei de viata a lampii :

- Intotdeauna, folositi secventa de oprire regulamentara a videoproiectorului. Toate videoproiectoarele utilizeaza lampi cu incandescenta, lampi la care temperatura atinge 700 grade la suprafata sticlei. Orice intrerupere a alimentarii cu energie (oprire neregulamentara a proiectorului - prin scoatere din priza, sau oprire accidentala a energiei electrice) va opri circuitul de racire al lampii, care este astfel calculat incat sa asigure o racire uniforma a sticlei. Dupa oprirea circuitului de racire controlata, lampa se va raci in mod natural, implicit neuniform - vor aparea microfisuri si crapaturi in corpul sticlei - diminuand drastic durata de viata a lampii. Daca locuiti in zone, unde intreruperea de energie este frecventa, va recomandam utilizarea proiectorului impreuna cu un UPS (Sursa Neintreruptibila de Tensiune), pentru a asigura timpul necesar opririi regulamentare a proiectorului.
- Daca folositi proiectorul in locatii cu mult praf sau fum (terase, baruri, biserici, sali de conferinta cu trafic mare, mall-uri, cinematografe), intretinerea videoproiectorului (in primul rand curatarea sistemului de racire) ar trebui facuta anual. Un sistem de racire care nu functioneaza in parametri, duce la scurtarea duratei de viata a lampii.

Exemplu de inlocuire a lampii la un videoproiector BenQ MW870UST : Vrei servicii complete?

Recomandam utilizatorilor schimbarea componentelor in Centru de Service Darer, singurul autorizat de BenQ in Romania. Imediat dupa sosirea in service, vom proceda la diagnosticarea completa a videoproiectorului BenQ si ne vom asigura ca aceste componente trebuiesc schimbate. La orice achizitie de componente, iti mai oferim o reducere de 40% pentru operatia de intretinere completa a videoproiectorului. Contactati-ne pe email sau telefonic la numerele 08010-BenQ-0 (TelVerde Telekom), 0259-406181 (orice retea) sau 0740-166808 (orice retea), selectati optiunea service proiectoare BenQ si obtineti o programare!

Achitand doar 89 RON (TVA si taxe de curier tur/retur incluse) beneficiezi de :

- Diagnosticarea generala a videoproiectorului
- Inlocuirea componentelor achizitionate (lampi, placi, senzori, obiective)
- Verificarea senzorilor termici pentru protectia lampii
- Curatarea filtrelor si a ventilatoarelor de praf
- Monitorizarea sursei de alimentare si a balastului lampii
- Operatii de calibrare si realiniere a tunului optic (daca este cazul)
- Upgrade de firmware (daca acest lucru este considerat necesar de catre tehnicienii nostri si/sau noul firmware prezinta imbunatatiri)

Mai multe informatii privind Serviciul de Intretinere Videoproiector BenQ.

Dupa inlocuirea lampii si efectuarea operatiei de intretinere, videoproiectorul tau BenQ va avea aceeasi imagine ca si in prima zi. Aceasta este definitia tehnologiei DLPTM, folosita de BenQ la videoproiectoarele sale, iar noi ne asiguram ca beneficiati de aceste avantaje.
Darer Service Center - Service BenQ in Romania

Specificatii

Compatibilitate lampa BenQ BenQ MX808ST, BenQ MX808PST, BenQ MW809ST
Garantie lampa 12 luni si max. 2000 ore - garantie tip "Pickup and Return" oferita de Darer
Observatii Pentru a beneficia de o functionare indelungata a videoproiectorului BenQ, va recomandam doar folosirea lampilor originale BenQ. Indiferent de opiniile vanzatorilor, calitatea bulbilor difera. KIT-ul de lampa de la BenQ (mentionam ca BenQ furnizeaza doar KIT complet - nu furnizeaza doar bulbi) are o garantie de 4 ori mai mare fata de bulbii neautorizati de catre producator, precum si o durata de viata cel putin dubla. Prin folosirea bulbilor neautorizati de catre BenQ va asumati riscuri suplimentare, care afecteaza durata de viata a videoproiectorului (bulbii neautorizati pot afecta componente: balastul lampii si/sau sursa de alimentare)

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review