• Contul meu
  • Cosul meu0

Telecomanda RCP011 5J.J3F06.001 Videoproiector Ben...

232 lei Pretul include TVA Cod intern: 5J.J3F06.001

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email

 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Telecomanda originala pentru videoproiector BenQ : GP10


Cod produs : 5J.JFY06.001

Tip telecomanda : RCP011

Telecomanda pentru videoproiector BenQ : GP10

Telecomanda BenQ functioneaza doar cu modelele indicate. Daca nu sunteti siguri de modelul videoproiectorului BenQ pe care il detineti sau modelul videoproiectorului BenQ nu se regaseste in lista de compatibilitati a telecomenzilor, va rugam sa ne contactati.

Telecomanda REMOTE RCP011 5J.J3F06.001 Videoproiector BenQ GP10

Observatii :

Telecomenzi defecte sunt intalnite extrem de rar. Metoda cea mai simpla de verificare a unei telecomenzi este : va asigurati ca bateria acesteia este buna, apoi indreptati telecomanda inspre camera foto a unui telefon mobil (telefonul aflandu-se in mod de fotografiere). Apasati orice buton de pe telecomanda, pe ecranul telefonului trebuie sa observati cum LED-ul telecomenzii se aprinde. Daca observati acest lucru, cel mai probabil telecomanda nu este defecta, eventuala problema legata de nefunctionare trebuie cautata la videoproiector (este obturat filtrul de infrarosu al carcasei, filtrul infrarosu a fost zgaraiat (sau topit cu substante improprii de curatare), LED-ul receptor este defect sau nu s-a introdus corect cablul de la senzor in placa de baza).

Folositi doar baterie identica cu cea originala, nu introduceti alte modele baterii (de exemplu, nu introduceti baterie CR2032, va intra fortat si va tensiona toata carcasa si placa cu contacte). Bateria nu poate fi introdusa decat intr-un singur sens, pentru a pastra polaritatea. Nu fortati usita, bateria trebuie sa intre usor in locasul ei.

For quotation and terms of international deliveries please contact us under comanda [at] darer [dot] ro or Contact Darer. Please note that we deliver exclusively to EU countries, only spare parts (PCBA boards, remotes, coolers, panels, optical engines, color wheels, power boards, DMD chips) and only by an official transport company/courier agreed upfront (zipcode compulsory). We accept money on account, Visa, MasterCard and PayPal only.

Telecomenzi originale proiector video BenQ pret. ORIGINAL remote for BenQ Projectors

Darer nu incurajeaza reparatiile produselor de catre persoane sau companii neautorizate, calitatea componentelor/placilor si a reparatiilor in esenta lor, avand efect in prelungirea duratei de viata a produsului. Optiunile de garantie extinsa la produse (indiferent de locul de achizitie), echipa de tehnicieni instruita la BenQ Europe, precum si o dotare tehnica de exceptie, sunt garantii a calitatii prestatiilor catre clientii nostri.

In cadrul Darer Service Center se efectueaza reparatii sau operatii de mentenanta pentru orice videoproiector construit in tehnologie DLP : BenQ, Dell, Optoma, Acer, Asus, Philips, LG, InFocus..etc. Pentru mai multe informatii, va rugam sa Contactati Darer.

Efectuam reparatii si furnizam piese de schimb pentru : monitoare BenQ, monitoare Fujitsu, paneluri interactive si digital signage BenQ, camere foto BenQ, lampi QisDesign, corpuri de iluminat BenQ, gama completa de aparatura BenQ Medicals, Smart TV-uri BenQ, echipamente de tiparire si POS-uri BenQ.

Oferim servicii speciale pentru produse BenQ : aliniere si calibrare sisteme optice (videoproiectoare si camere foto BenQ), calibrarea culorilor (videoproiectoare si monitoare BenQ), "fine tunning" (accentuarea usoara a unor caracteristici de imagine sau culoare prin incarcarea unor update-uri modificate si dezvoltate intern), proiectare sisteme de afisare a imaginilor, modificare sisteme de racire videoproiectoare pentru utilizare la medii cu temperaturi inalte si praf abundent.

Optiuni de garantie extinsa : cu 1, 2 sau 3 ani, suplimentar fata de garantia standard BenQ, pentru monitoare si videoproiectoare BenQ. Garantia extinsa se acorda indiferent de locul achizitiei, cu conditia ca achizitia sa fi fost facuta in ultimii 2 ani. Pentru mai multe informatii, apeleaza link-ul de Garantie Extinsa BenQ.

Optiuni de Buy-Back pentru orice marca de videoproiector. Pentru mai multe informatii, apeleaza link-ul Buy-Back Videoproiectoare BenQ.

Darer Service Center

Specificatii

Compatibilitate BenQ GP10
Garantie 6 luni
Categoria Telecomenzi

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review