Monitor LED BenQ PV270 cu Rec. 709, DCI-P3 si Adob...

4.847 lei Pretul include TVA Cod intern: 9H.LEJLB.QBE

Comanda telefonica: 0740-166808 sau Contacteaza-ne prin email
 

Distribuitor autorizat BenQ

 

Transport gratuit peste 999 lei

 

Produse si servicii exclusive

Descriere

Monitor LED BenQ PV270, 27 inch cu Rec. 709, DCI-P3 si Adobe RGB, pentru post-productie video - distribuit exclusiv de Darer


Culori super precise pe care vă puteţi baza


Conceput să satisfacă cerinţele mari ale profesioniştilor în post-producţie video şi artă grafică, BenQ PV270 oferă suport comprehensiv pentru standardele privind culorile din industrie, inclusiv Rec. 709, DCI-P3 şi Adobe RGB. Performanţa cromatică ce nu poate fi compromisă şi instrumentele profesioniste de calibrare fac ca PV270 să fie ideal pentru activităţile de post-producţie video.


Culori fiabile pe întreg parcursul activităţii

Atenţia comprehensivă şi riguroasă pentru managementul culorilor a monitorului BenQ PV270 conferă garanţia că acestea sunt reproduse consecvent în întregul proces de post-producţie video. Încă din faza de tăiere iniţială, prin cea de adăugare a efectelor, corectării culorii şi compunerii, până la faza finală, culorile sunt redate cu o acurateţe desăvârşită pentru ca rezultatele să corespundă perfect aşteptărilor.

Culori perfecţionate

Pentru că este foarte important pentru activităţile de post-producţie, BenQ PV270 face un efort suplimentar pentru a asigura cea mai completă gamă de culori redate precis şi consecvent.

Gamă de culori Rec.709 şi DCI-P3

BenQ PV270 oferă o acoperire 100 % a standardelor Rec. 709 şi 96 % a celor DCI-P3, făcând ca rezultatele pentru televiziunea de înaltă definiţie şi cinema digital să corespundă culorilor stabilite de dvs. BenQ PV270 oferă o acoperire de 99 % a spaţiului de culoare Adobe RGB conceput să conţină majoritatea culorilor ce pot fi produse pentru profesioniştii în arta grafică.

Rezoluţie de 2560x1440 (QHD) cu ecran lat de 27 inch

Densitatea mare de pixeli a rezoluţiei de 2560x1440 (QHD) oferă acea claritate imaginilor la care vă aşteptaţi pentru revizuire şi editare detaliată, iar ecranul lat asigură un confort şi o productivitate mai mari.

Luminozitate absolut uniforma pe intreg ecranul

Uniformizarea luminozităţii este obţinută printr-un proces delicat care implică utilizarea aparatelor de mare precizie pentru procesarea fină a sute de subregiuni de pe întregul ecran. Acesta oferă o experienţă vizuală mai autentică şi mai consistentă.

Senzor lumină de fundal - monitor BenQ PV270

Controlul avansat al luminanţei nu asigură numai un nivel ideal de luminozitate care este obţinut rapid după pornire, ci oferă, de asemenea, consecvenţă atât în timpul unei sesiuni de utilizare, cât şi pe întreaga durată de viaţă a afişajului.

Calibrare precisă a culorii

Activităţile de post-producţie video necesită o calibrare cu o granulaţie foarte fină a culorii şi cu funcţiile profesioniste de calibrare ale BenQ PV270, utilizatorii au garanţia unei calibrări de mare precizie.

Calibrare hardware

Calibrarea hardware vă permite să reglaţi cipul monitorului de procesare a imaginii fără a schimba datele de ieşire ale cardului grafic. Calibrarea păstrează consecvenţa imaginilor cu originalul, fără a fi afectate de setările grafice. Două moduri presetate ale monitorului permit ca rezultatele calibrării să fie salvate direct în monitor.

Tabel de referinta 3D de 14-bit

Cu tabelul de referirinta 3D de 14-bit (LUT), monitoarele pot afişa cea mai precisă combinaţie de culori. Tabelul 3D LUT de 14-bit îmbunătăţeşte precizia de combinare a culorilor RGB, având ca rezultat o reproducere impecabilă a culorilor şi tonurilor de gri.

 

Factor Delta E≤1.5

Monitorul post-procesare video BenQ PV270,  are un Delta E≤1.5 în spaţiile de culoare Rec. 709 şi Adobe RGB pentru a ne asigura că toate culorile sunt afişate cu precizie în fiecare etapă a activităţii de editare video. Delta E≤1.5 nu oferă spectatorilor numai cea mai reală reproducere a imaginii originale, ci vă ajută să faceţi economie de timp şi de bani, creând culori de încredere şi oferind rezultate promiţătoare atunci când se combină imaginile pentru prima dată.

Software de calibrare a monitorului PV270 proprietar BenQ

Dezvoltat în colaborare cu X-rite, liderul global în ştiinţa şi tehnologia culorii, Palette Master este un software inclus care poate valida setările pentru calibrare. Interfaţa prietenoasă şi o gamă variată de parametri de reglare fac ca setarea unui profil personalizat pentru orice sarcină să se realizeze cu uşurinţă

Conceput cu gândul la profesionişti

Un monitor excelent pentru post-producţie video nu se rezumă numai la specificaţii. Acesta are nevoie de funcţii inovatoare cu care să vă puteţi transpune cu uşurinţă gândurile şi să obţineţi rezultate dorite.

GamutDuo

GamutDuo vă permite să vizionaţi videoclipul simultan în spaţii de culoare diferite alăturate pentru a facilita posibilitatea de comparaţie şi fiabilitate. Mai mult, în acest mod puteţi gestiona videoclipuri din două surse diferite pentru a le verifica mai uşor.
 *Activaţi GamutDuo comutând în modul PIP/PBP

Clonarea afişării culorii

Funcţia de clonare a afişării culorii elimină necesitatea de a lucra pe ghicite pentru a obţine culori precise în mai multe locaţii. Un senzor de temperatură a culorii încorporat reglează automat imaginea la condiţiile de lumină ambientală, asigurând redarea consecventă a culorii conform valorilor stabilite de dvs.
 *Este necesar să aveţi un SO Windows şi funcţionează numai în modul Calibrare

Redare 24P reală

Suportă rate de reîmprospătare de 48 Hz şi 72 Hz pentru a se asigura că se poate reda conţinutul filmului de 24p la cadenţa corectă, fără a fi necesare tragerea sau modificarea vitezei, care afectează redarea videoclipului sursă.
 *Este suportată numai cu HDMI

Kit de dezvoltare software (SDK)

Pentru studiouri sunt disponibile un SDK şi un API uşor de utilizat pentru a dezvolta software-ul de calibrare personalizat ce satisface cerinţele înalte interne sau specifice proiectului.

Capac protector şi dispozitive ergonomice

Un capac protector previne afectarea conţinutului de pe ecran de luminile şi reflexiile din mediul de lucru. În plus, un suport de montare înclinat oferă posibilitatea orientării atât în poziţie panoramică, cât şi portret, pentru o ergonomie superioară.

Certificare şi garanţie

Monitorul LED BenQ PV270 este certificat Technicolor, fiind conform standardelor stricte privind culoarea Hollywood, cele mai mari industrii media şi de divertisment. O garanţie generală de cinci ani şi o garanţie de şase luni împotriva pixelilor morţi sunt garanţiile finale ale calităţii. Garantia este asigurata in Romania de catre Darer


Specificatii

Diagonala panel 27"
Tip panel AHVA (IPS)
Aspect 16 : 9
Rezolutie 2560 x 1440
Timp de raspuns 5 ms (GTG)
Dimensiune pixel 0.2331
Luminozitate 250 cd / ㎡
Contrast nativ 1000:1
Contrast dinamic 20M:1
Unghi de vizualizare 178 / 178
Color Gamut (x% NTSC) DCI-P3 96%, Rec.709 100%, AdobeRGB 99%, sRGB 100%
Speakers Nu
VGA input Nu
DVI Input x 1
HDMI Input x 1
Alte interfete 1 x Display Port
VESA Da
High Adjustment (HAS) Da
Frecventa orizontala (KHz) 30kHz ~ 89 kHz
Frecventa verticala (KHz) 50Hz ~ 76Hz
Video Bandwidth (MHZ) 300Mhz
Functii principale Pivot, Enhanced clarity, Ambiental Light Sensor, Dynamic Power Saving, AC on/off, HW calibration, Brightness Uniformity, Image Setting, Palette Master Element Software
Dimensiuni 417.55 x 639 x 254.02 mm
Greutate 7.8 Kg
Consum 73 W
Culoare produs Black
Accesorii incluse DVI DL cable, DP cable
Garantie 60 luni - garantie tip "Pickup and Return" oferita prin intermediul Darer Service Center - Service Autorizat BenQ. BenQ Service Call Center : 0740-166808, 0259-406191, 0259-342577, 0259-342431

Review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs.

 Adauga un review