Garantie extinsa

Mergi inapoi la cumparaturi

Formular garantie extinsa

Trimite mesajul Toate campurile sunt obligatorii

Extinde garantia produsului tau BenQ

Un serviciu dedicat utilizatorilor de produse BenQ, videoproiectoare si monitoare, care au fost cumparate in ultimii 2 ani

Extindere de garantie pentru monitoare si videoproiectoare BenQ, indiferent de unde le-ati achizitionat.

Completati rubricile si incarcati factura de achizitie (scan maxim 1MB). Seria produsului o gasiti pe spatele acelui produs.

Extensia de Garantie se emite in format electronic, avand datele de identificare furnizate, pe email-ul cumparatorului.

Extensia de Garantie este transmisibila (in caz ca vindeti produsul sau il faceti cadou), documentul face referire la produsul cu seria unica si nu la posesorul lui.

In cazul videoproiectoarelor BenQ, garantia extinsa se refera la produs si nu la consumabilele proiectorului (lampa si filtre)

Va vom contacta pentru a va comunica valoarea pentru extinderea garantiei cu 1, 2 sau 3 ani. Beneficiezi automat, in cadrul garantiei extinse, de solutionarea oricarui incident in 3 zile sau produs echivalent dat in folosinta si de ridicarea si returnarea produsului defect de la adresa care o indicati. 

Plata pentru aceasta Extensie de Garantie o puteti face numerar (ramburs curier), prin ordin de plata sau prin card de debit/credit. Imediat dupa validarea extinderii de garantie, veti putea apela un link personalizat pentru produsul dumneavoastra.