Aveti dreptate, daca ati ajuns la aceasta sectiune, este momentul sa ne cunoastem mai bine!

Suntem Darer, companie infiintata in 1994, cel mai mare distribuitor de produse BenQ in Romania si singurul Centru de Service autorizat de BenQ pentru Romania si Republica Moldova. In cifre, Darer este cel mai mare distributor de videoproiectoare din Romania, toate videoproiectoarele vandute fiind marca BenQ, avand un Market Share de 25.7% din totalul pietei din Romania (statistica realizata pentru anul 2014, pe teritoriul Romaniei, toate brand-urile). Dupa inchiderea anului 2015, Market Share-ul detinut de Darer pe segmentul de videoproiectoare in Romania, a crescut cu 1.1 puncte procentuale, atingand 26.8%. Ne propunem sa atingem in 2016 un procent de 29% din totalul pietei din Romania.

Va prezentam cea mai completa gama de produse BenQ si QisDesign din Romania, un adevarat showroom virtual BenQ, accesorii si piese de schimb specifice, originale BenQ. Deoarece dorim sa apreciati produsele BenQ la adevarata lor valoare, vom incerca sa iesim din tiparul unui site online obisnuit, oferindu-va o gama larga de servicii specifice : de la proiectare sisteme de proiectie si video wall-uri, la operatii de intretinere, depanare, servicii after-sales, Buy-Back produse, precum si optiuni de garantie extinsa pentru produsele BenQ. Dorim sa fiti incantati!. Pentru ca la noi, la BenQ, incantarea conteaza!.

Iubim produsele BenQ si ne bucuram ca si dumneavoastra le iubiti! Va multumim pentru acest lucru!. De aceea, va intampinam cu cele mai mari si variate stocuri de produse BenQ si QisDesign, stocuri care acopera aproape tot ce produce BenQ, o retea proprie de peste 600 de dealeri BenQ activi in aproape toate orasele tarii, precum si cu un Centru de Service BenQ profesional, cu o dotare de ultima generatie si specialisti de service instruiti la BenQ Europe. Iar pentru ca ne dorim sa va oferim si produse din alte categorii, va spunem cu mandrie, ca suntem si distribuitor autorizat pentru Mikrotik si Fortron.

Suntem Darer si ne bucuram sa va cunoastem. Dumneavoastra?


 

Ii reprezentam pe cei mai buni. BenQ. Because it matters!

Avand la baza viziunea “Bringing Enjoyment ‘NQuality to Life”, Corporatia BenQ este un furnizor global de solutii si tehnologii care au ca scop îmbunatatirea tuturor aspectelor vietii umane. Pentru a realiza aceasta viziune, compania se axeaza pe aspectele care conteaza cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viata, de afaceri, sanatate si educatie - cu speranta de a da persoanelor, mijloacele necesare pentru un trai mai bun, cresterea eficientei, un sistem medical îmbunatatit si eficienta în educatie. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse si tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale si camere video, dispozitive mobile de calcul, precum si solutii de iluminat. Because it matters.

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care opereaza in mai mult de 30 de tari din industrii variate si este deservit de 100.000 de angajati. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut in propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare si dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializarii pe verticala a fiecarei companii, Grupul BenQ controleaza un lant de productie ce îi ofera o capacitate de neegalat in livrarea componentelor critice si solutiilor de prima clasa in industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe si compozite cu matrice polimerica, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul sustine afacerile profitabile si durabile, care impartasesc viziunea sa de lunga durata de a aduce calitate si bucurie in viata fiecarui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producator mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co Ltd, Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp, Lextar Electronics Corp. si Raydium Semiconductor Corp. 


 Darer ii reprezinta cu mandrie pe cei de la BenQ. Because It Matters. Cine este BenQ