Cum se livreaza

Mergi inapoi la cumparaturi

Termeni si conditii Darer, privind livrarea produselor, durata de expediere, integritatea coletelor

Livrarea produselor

Toate comenzile se expediaza in maxim 1 ora din momentul confirmarii telefonice (veti fi contactat de un operator Darer, in intervalul orar 10-17 de luni pana vineri). Toate comenzile facute in weekend sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi livrate in prima zi lucratoare.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 999 lei, transportul in Romania este gratuit.

Transportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid : Fan Courier / X Curier / TNT

Comenzile de produse sau piese de schimb, avand taxele de transport calculate automat (pentru comenzi sub 999 lei), se livreaza numai pe teritoriul Romaniei, pentru alte state (numai din Uniunea Europeana), operatorii nostri va vor confirma costurile de expeditie.

For quotation and terms of international deliveries please contact us under comanda@darer.ro or use this form. Please note that we deliver exclusively to EU countries, only spare parts (PCBA boards, coolers, panels, optical engines, color wheels, power boards, DMD chips) and only by an official transport company/courier agreed upfront (zipcode compulsory). We accept money on account, Visa, MasterCard or Paypal only.

In situatia in care produsele dintr-o comanda provin din depozite diferite este posibil ca acestea sa nu ajunga la dumneavoastra in acelasi moment. Plata se va efectua pentru fiecare colet primit, in situatia in care plata se face ramburs. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare privind expedierea coletelor, folositi numerele de contact sau adresa de email comanda@darer.ro.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii, in prezenta curierului, pe formularul AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.